Tips voor eerste bericht.

Zoek een date en tips voor je eerste bericht

Als je klaar bent met het schrijven van een goed profiel is het tijd om eens goed rond te gaan kijken naar van je gekozen datingsite aan relatiemateriaal in de aanbieding heeft. De leukste tijd, die van in contact komen met andere mensen, is begonnen!!

Hoe ontcijfer je iemands Profiel?

Jammer genoeg is niet iedereen even eerlijk op zijn of haar profiel. De meeste onwaarheden die je tegen zal komen zijn kleine witte leugentjes bedoeld om iemand beter over te laten komen. Zo zijn mannen online gemiddeld 5 centimeter langer en is  iedereen online rijker dan in de echte wereld.

Actie bij Pepper

De beste eerste berichten schrijf je zo:

Contact leg je door berichtjes te sturen naar mensen waarvan je het profiel aansprekend vindt. Dit bericht is de eerste indruk die iemand anders van je krijgt, en dus heel erg belangrijk. Vaak beslist iemand binnen een minuut of ze een bericht terugsturen of niet, en van elke 3 eerste berichtjes wordt er gemiddeld maar één beantwoord!

Daarom bespreken we de belangrijkste dingen die je juist wel of niet moet zeggen in een eerste bericht in het artikel 6 regels voor het schrijven van een eerste bericht.

Als je het helemaal goed en vooral efficiënt aan wilt pakken raden we je ook aan om te lezen wat de ideale lengte voor een bericht aan mannen of vrouwen is in ons artikel: Hoe lang is je eerste bericht?

Maar blijf letten op je veiligheid!

Neem je tijd en leer iemand goed kennen voordat je een stap verder gaat. Van alle ontmoetingen die voortkomen uit online dating sites, duurt het voor de helft 1 tot 4 weken van het eerste bericht tot de eerste ontmoeting. Deze tijd kan je gebruiken om iemand goed (genoeg) te leren kennen, en te besluiten of je de persoon genoeg vertrouwt om in het echt te ontmoeten.

Om je online dating avontuur veilig te houden geven we je 9 tips voor veilig online dating.