Gratis dating

Gratis dating: Hoe gratis zijn gratis datingsites?

Gratis dating is een populaire zoekterm onder singles die zich op het online dating pad begeven. Hoewel verreweg de meeste datingsites niet (volledig) gratis zijn, zijn er wel mogelijkheden voor gratis dating.

Veel van de datingsites die we hier bespreken (en sommige die we aanraden) zijn sites met en gratis proeflidmaatschap. Deze lidmaatschappen bieden toegang tot de hele site voor een korte periode, of langere tijd toegang tot maar een beperkt deel van de website. Hierbij moet je denken aan beperkingen op de hoeveelheid foto’s die je kan uploaden, of de mogelijkheid van berichtjes sturen of ontvangen.

Je kunt je dus gratis aanmelden bij deze datingsites en voor een beperkte periode gebruik maken van de functionaliteiten die je normaal alleen bij een betaald account krijgt. Helaas duurt deze vorm van gratis dating meestal niet lang genoeg om die leuke man of vrouw te vinden. De proefabonnementen zijn een goede manier om kennis te maken met de website. Als je eenmaal een site hebt gevonden die goed bij je past, is het de vraag hoeveel geld je uit wilt geven aan online daten. Een andere manier om dit te vragen is: “hoeveel geld kan je besparen door online te gaan daten?” Maar daarover later meer.

Actie bij Pepper

Gratis dating

Wie op zoek is naar volledig gratis dating kan terecht bij HappyPancake of Knuz. Deze sites zijn beiden 100% gratis en bieden leuke mogelijkheden. Ben je internationaal op zoek, dan kan je terecht bij OkCupid. (Er is op dit moment helaas nog geen OkCupid Nederland.) Bij Badoo, Twoo en Plenty of Fish vind je zowel Nederlandse als internationale profielen. Op Fdating is een overschot aan Russen te vinden, maar ook Nederlanders en Belgen. Ook Skout is volledig kostenloos (een betaalde advertentievrije versie is beschikbaar) en internationaal inzetbaar.

Ook Kick or Stick is gratis te gebruiken, maar de functionaliteit is erg beperkt, waardoor het meer een chatsite dan een echte datingsite is.

Wie op zoek ik naar gratis erotisch daten kan terecht op webcam chat site Flirtmee.

(Bijna) gratis dating: Hoe je Geld bespaart door te betalen voor een datingsite

Het klinkt vreemd als we zeggen dat je geld kan besparen door te betalen, maar het is echt waar! Denk maar eens na over hoeveel geld je uitgeeft om mensen te ontmoeten op de ouderwetse manier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan naar het café of de disco gaan, blind dates die door je vrienden zijn georganiseerd, op groepsreis gaan, of wat dan ook!

Een avondje uit kost je al snel een paar tientjes, dat is meer dan het maandlidmaatschap van een online datingsite!

Je vergroot je kansen op een relatie door lid te worden van een datingsite in de eerste plaats omdat je daar veel meer mensen ontmoet dan “in het echte leven”. Als je als vrijgezel vaak er op uit trekt en (leuke) dingen samen met andere mensen doet, gebeurt er hetzelfde: je ontmoet meer mensen (dan als je thuis voor de televisie zou blijven hangen).

Je wordt lid van een datingsite om meer mensen te kunnen bereiken die net als jij op zoek zijn naar een partner. Sommige mensen vinden een (dure) hobby en komen via die hobby met mensen met dezelfde interesses in contact. Andere mensen schrijven zich in voor een online dating website! Dat je betaalt voor de dienst vinden wij niet gek, zeker niet als je het vergelijkt met hoeveel je bespaart!

Actie bij Parship

Kortom, volledig gratis dating via een datingsite is vrijwel niet mogelijk. Maar door slim gebruik te maken van de verschillende aanbiedingen kan je gratis datingsites uitproberen om te zien of de site en jij een match hebben. Zo verspil je geen geld aan sites waar niemand van je gading blijkt te zitten.

  • Kijk op de pagina aanbiedingen om te zien welke aanbiedingen er momenteel beschikbaar zijn.