Grootste datingsites in Nederland.

Datingsite reviews – Datingsites voor jou uitgezocht

Wie door alle datingsites de dates niet meer ziet is hier aan het juiste adres. Wij hebben de verschillende sites voor jou bekeken zodat jij makkelijk de juiste datingsite kan kiezen.

Heb je wat hulp nodig bij je keuze? Ga dan nu naar de uitgebreide datingsite vergelijker.

Datingsites overzicht

Hieronder vind je een overzicht van datingsites (op alfabetische volgorde).

We hebben de sites voor je gesorteerd op veel voorkomende categorieën.

De grootste categorie is natuurlijk die van de ‘gewone’ datingsites. Deze sites hebben meestal de breedste keus voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een vaste relatie.

Daarnaast zijn er sites die zich specifiek richten op groepen. Zoals bijvoorbeeld datingsites voor de leeftijdscategorie 50+, Christelijke datingsites, spirituele datingsites, gratis datingsites, sites voor wie op zoek is naar een avontuurtje, of gay/bi datingsites.

DatingsiteCategorie
50Liefde50+
50Plusmatch50+
Alleenstaande-MoedersSingle ouders
Ashley MadisonErotiek
BadooGratis, algemeen, erotiek
be2Algemeen
BiLoveGay/Bi
C-DateErotiek
ChristianMatchChristelijk
EliteDatingHoger opgeleid
e-MatchingHoger opgeleid
FdatingGratis, algemeen
FlirtmeeGratis, Erotiek
Funky FishChristelijk
HappyPancakeGratis, algemeen
Kick or StickGratis, algemeen
KnuzGratis, algemeen
LexaAlgemeen
LexamoreAlgemeen
Maatjemeer-MatchFysieke kenmerken
Match4meHoger opgeleid
MysecretdateErotiek
NovamoraErotiek
Ourtime50+
PaiqAlgemeen
ParshipAlgemeen
PepperAlgemeen
Plenty of FishGratis, algemeen
QupidErotiek
RelatieplanetAlgemeen
RunnersdateSport
Second LoveErotiek
SeniorenGeluk50+
SpiridateLevensbeschouwing
TwooGratis, algemeen
Victoria MilanErotiek
Vijftigplusdating50+

De meeste sites die we hier beschrijven bieden de mogelijkheid tot gratis lidmaatschap of proeflidmaatschap (lees hier meer over hoe gratis een gratis lidmaatschap is).

Houdt er rekening mee dat zo een gratis lidmaatschap je maar beperkt toegang tot de website geeft. Een gratis lidmaatschap is goed geschikt om de website te bekijken en te vergelijken met andere datingsites. Met zo’n vergelijking kan je op basis van de functies die de site heeft en het aanbod aan singles de site kiezen waarbij jij denkt het meeste succes te gaan hebben.

De beste datingsites van Nederland

Veruit de grootste groep mensen die zich inschrijft voor een datingsite is op zoek naar een stabiele relatie. Maar wat is nou de beste datingsite om dit doel te behalen?

Heb is moeilijk om objectief vast te stellen wat de beste datingsite is, want dit is ook afhankelijk van je wensen. Maar er zijn wel een aantal basisvoorwaarden waaraan een site moet voldoen, zoals betrouwbaarheid, functionaliteit en het aanbod aan singles.

Benieuwd welke sites voor het predicaat beste datingsite in aanmerking komen en waar je op moet letten bij je keuze?

Ga direct naar ons overzicht van beste datingsites!
Actie bij Pepper

Datingsites met gratis persoonlijkheidstest

Als je er van houdt om vragenlijsten in te vullen en meer over jezelf te weten te komen, zijn de drie grote datingsites die een gratis persoonlijkheidstest aanbieden een goede keuze! Je kunt meer details over deze sites vinden op onze review pagina’s van Lexa.nl, Parship.nl en EliteDating.nl. Van deze drie aanbieders heeft EliteDating de meest uitgebreide test, waarvan het invullen  30 tot 45 minuten kan kosten.

Als je gelijk aan de slag wil met de gratis persoonlijkheidstesten dan kan je hier doorklikken naar de website van Lexa.nl, Parship.nl en EliteDating

Wereldwijde sites

Als Nederland je te klein is en je over de hele aardbol op zoek wilt naar dates, raden we je van harte OkCupid aan. OkCupid is de op een na grootste datingsite ter wereld, en voelt aan als een kruising tussen een datingsite en een sociaal netwerk site zoals Facebook.

OkCupid is gemaakt door een paar wiskundigen, en dat is te merken! Door middel van hun unieke “matching algorithm” berekenen ze aan de hand van de vragen die je beantwoord hebt (en dit kunnen er duizenden zijn!) hoe goed je bij iemand anders past. Dit doen ze aan de hand van een “klik” percentage, een “vrienden” percentage, en een “vijanden” percentage.

Lees hier of OkCupid Nederland al een ding is. (Of niet).

Daarnaast kan je voor dates en vriendschappen in Nederland of wereldwijd ook bij Badoo of Twoo terecht.

Snel aan de slag met de vergelijker

Hulp nodig bij het kiezen? Maak dan een selectie van potentiële datingsites via onze vergelijker.