50 Plus Dating

50 Plus Dating overzicht: Deze datingsites richten zich speciaal op 50-plussers

Waar de jongere generaties zich tegenwoordig suf swipen op Tinder en vergelijkbare dating apps weten ook de oudere jongeren inmiddels prima waar Abraham de mosterd haalt op online liefdesgebied. Het resultaat? Een groeiend aanbod aan datingsites die gespecialiseerd zijn in 50 plus dating.

Natuurlijk kan je als vijftigplusser ook terecht op een algemene datingsite. Toch valt er veel te voor te zeggen om een datingsite te kiezen die zich specifiek richt op 50 plus. Op een algemene datingsite valt een groot deel van de singles af omdat ze zich in een andere leeftijdsgroep en levensfase bevinden.

Op een datingsite die zich volledig richt op 50 plus dating heb je dit probleem niet. Bovendien doe deze sites vaak net wat meer moeite om het daten makkelijker te maken. Want eerlijk is eerlijk, voor de meeste 50 plussers is het vaak wel enige tijd geleden dat ze zich op het datingpad begaven.

Op de meeste 50 plus dating sites zijn 40ers overigens ook welkom.

50 Plus Datingsites

Hieronder vind je het overzicht met 50 plus datingsites.

50Plusmatch

50plusmatch

50plusmatch is de populairste dating-website voor singles van 50 jaar of ouder. De gebruiksvriendelijkheid van de site en de rappe service van de support-afdeling dragen bij aan de tevredenheid van de gebruikers..

Schrijf je gratis in

50Liefde

50liefde

50Liefde is een van de grootste Nederlandse datingsites voor singles van 40 jaar en ouder. De site heeft iets meer vrouwen dan mannen als lid.

Schrijf je gratis in

Ourtime

Ourtime datingsite

Ourtime is er speciaal voor de jonge 50 plussers. Waar ze nou precies de grens trekken is niet duidelijk, maar laten we eerlijk zijn: je leeftijd zit vooral tussen je oren. De foto’s op de homepage maken duidelijk dat ze sociale, gezellige en actieve 50-plussers willen aantrekken.

Schrijf je gratis in

Vijftigplusdating

Vijftigplusdating

Op Vijftigplusdating vind je niet alleen singles van boven de 50, maar ook singles die graag daten met iemand die ouder dan 50 is. Vijftigplusdating is een keurige datingsite met een duidelijke navigatie. Je kunt redelijk anoniem blijven omdat alle foto’s behalve je profielfoto verborgen blijven voor de gratis gebruikers.

Schrijf je gratis in

SeniorenGeluk

Seniorengeluk

Demografische veranderingen leiden ertoe dat er steeds meer ouderen zijn. En alhoewel iemand van 50 middenin het leven staat, noemen we hem of haar vanaf die leeftijd nog steeds een ‘senior’. Hoe dan ook, op Seniorengeluk kunnen singles van 50 jaar of ouder vriendschap sluiten of een partner vinden in hun eigen leeftijdscategorie.

Schrijf je gratis in

Alternatieven

Mocht je bovenstaande sites hebben bekeken maar word je er niet warm of koud van? Dan kan je natuurlijk toch ook je geluk beproeven op een van de andere datingsites.

Gebruik onze datingsite vergelijkingstool om een site te vinden die aan je wensen voldoet: