De 100 slechtste openingszinnen (video)

Openingszinnen worden vaak overschat. Als je op iemand afstapt met de bedoeling er een date uit te halen, is de eerste indruk die je maakt veel belangrijker dat wat je zegt. Dat daargelaten, een openingszin kan wel gebruikt worden iemand te laten lachen. Heel goed zelfs.

100 slechtste openingszinnen
Slechte openingszin #68: Iets met pinguïns en partners voor het leven

Als je deze zinnen wilt gebruiken vragen we je om ze a.u.b. met humor in te zetten. In de volgende video (in het Engels) komen 100 pareltjes van de slechte smaak langs. Je vind er zinnen zoals:

Wat heeft 148 tanden, en houdt de verschrikkelijke hulk tegen? (mijn rits)

of:

Wil je iets samen doen dat rijmt op “keuken”?

en onze persoonlijke favoriet:

Als je een hamburger was, zou je de “Mac Schoonheid” zijn.

Je kan deze drie openingszinnen, samen met 97 andere schaamteloze pick-up lines vinden in deze video van Adrian van Oyen:

Goede tips voor tijdens je date

Als je dankzij stalen zenuwen en een goede presentatie een date geregeld hebt, ben je natuurlijk nog niet waar je zijn wilt. Voor succes tijdens je eerste date kunnen we je ook verder helpen, en wel via Hoe maak je indruk tijdens je eerste etentje en welke vragen *moet* je vragen tijdens een date.

Wat is je favoriete openingszin?

Werken openingszinnen voor jou? Of komt je eigen favoriete openingszin niet langs in deze video? Of weet je een goede vertaling voor een goede openingszin uit het filmpje?

We horen graag van je. Laat een berichtje of je favoriete openingszin achter op deze pagina ter eer en hulp van je medemens.

Geschreven door Onno de Boer
Dating coach en ervaringsdeskundige Onno onderwerpt voor DatingGuru.nl datingsites aan een kritische blik. Ook deelt hij hier zijn eigen hoogtepunten en dieptepunten met online dating.