Wat is het beste Ourtime alternatief?

Ben je op zoek naar een Ourtime alternatief? Lees dan snel verder, hieronder hebben we de beste vergelijkbare datingsites op een rijtje gezet.

Als je het aanbod op Ourtime hebt verkend en merkt dat het niet langer je interesse wekt, of als je gewoon op zoek bent naar een nieuwe ervaring, dan zijn er volop andere opties beschikbaar om een nieuwe relatie te vinden.

Beste Ourtime alternatieven

Nieuwe ervaringen brengen nieuwe energie, en het uitproberen van een nieuwe datingsite geeft een nieuwe impuls aan je datingleven. Hier is een overzicht van de beste alternatieven voor Ourtime:

50plusmatch

V.a. € 14,95 p/m
50 Plus
50plusmatch is een datingsite speciaal voor mensen boven de 50 jaar die op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Met een focus op serieuze relaties en waardevolle verbindingen, vormt 50plusmatch een ideale setting om nieuwe hoofdstukken van liefde en vriendschap te schrijven. De site is gebruiksvriendelijk en heeft verschillende functies om gebruikers te helpen bij het vinden van een geschikte partner. 50plusmatch is een gedegen Ourtime alternatief.

Seniorengeluk

V.a. € 11,99 p/m
50 Plus
Ben je een actieve senior die op zoek is naar liefde, vriendschap of gezelschap? Dan is Seniorengeluk de perfecte plek voor jou. In deze veilige en betrouwbare online omgeving ontmoet je gelijkgestemden gebaseerd op gedeelde interesses en levenservaringen. Seniorengeluk biedt diverse functionaliteiten, waaronder chatopties, en de leuke FotoZapper om gebruikers te helpen bij het vinden van een potentiële nieuwe liefde.

Vijftigplusdating

V.a. € 19,95 p/m
50 Plus
Ook Vijftigplusdating is een online datingsite die zich richt op singles van 50 jaar en ouder. Met gebruiksvriendelijke functies zoals chatopties, videobellen en de online speed date, vergemakkelijkt de site het proces van het vinden van geschikte partners. Naar eigen zeggen vindt 1 op de 3 een nieuwe relatie hier.

50liefde

V.a. € 17,99 p/m
50 Plus
Het laatste Ourtime alternatief is 50liefde. Deze datingsite heeft iets meer vrouwen dan mannen als lid (op het moment van schrijven 57% vrouw, 43% man). Het is een van de grootste 50+ datingsites van Nederland en ze bieden een contactgarantie. Kortom, het proberen waard!

Hét Ourtime alternatief nog niet gevonden?

Heb je uit de bovenstaande lijst met Ourtime alternatieven niets kunnen vinden wat aan je wensen voldeed?

Geen zorgen, er zijn tal van andere datingsites om uit te kiezen.

Durf je blikveld te verruimen en beperk je niet alleen tot alternatieve datingsites voor 50-plussers. Neem ook eens een kijkje in het complete overzicht van alle datingsites.

Tip: Vergeet niet om Ourtime op te zeggen.

Deel dit artikel

Send this to a friend