Onze online vrienden

De online vrienden van DatingGuru.nl. Hier vind je aanvullende informatie over online daten en aanverwante zaken in Nederland.

Romantisch uitje boeken in een hotel?

Heb je een date gevonden en zijn jullie toe aan een weekendje weg samen? Dan is een romantische hotelovernachting iets wat je moet regelen. Sommige hotels kan je helaas alleen boeken met een creditcard. Heb je geen creditcard maar wil je toch juist dat ene hotel boeken waar een creditcard voor nodig is? Kijk dan hier om te zien hoe je een hotel zonder creditcard kunt boeken.

Online dating vrienden

Ben je de computer zat en wil je meer leren over vrouwen versieren in het echte leven? Kijk dan eens op deze blog met gratis tips voor zelfvertrouwen en versieren. Als je niet kunt wachten en gelijk verder wilt zoeken, dan verwijzen wij je door naar de wikipedia pagina over online dating (in het Nederlands) of als je verder de grens over wilt kan je bijvoorbeeld terecht bij OkCupid (onze favoriete Engelstalige datingsite) of anders de directory of dating.

Single Reizen: vind een date op een vakantie voor vrijgezellen

Mocht online dating of het gebruik van dating apps voor jou niet tot een relatie leiden: je bent helaas niet de enige. Voor sommige singles werkt online dating gewoon niet zo goed, of ze vinden er weinig aan. Een alternatief dat tegenwoordig vrij populair aan het worden is zijn single reizen. Bij een single reis ontmoet je in een klap een hoop vrijgezellen (al zijn er ook alleenreizenden bij die wel een relatie hebben, maar dit is een minderheid).

Omdat single reizen zo populair zijn zijn er verschillende thema’s. Zo kun je met een groep singles naar de zon, om ’s avonds te feesten. Maar er zijn ook duikvakanties voor vrijgezellen, en ook wandel- en fietsvakanties. Voor meer culturele types zijn er stedentrips ook zelfs verre rondreizen. Op Bradly.nl vind je een mooi overzicht van single reizen en aanbieders van dit type vakanties.

Niet tevreden over online dating?

Jammer genoeg zijn niet alle online dating sites goede datingsites. Sommige sites (maar die zou je nooit op DatingGuru.nl tegenkomen) zijn puur en alleen gemaakt om geld uit je zak te kloppen, maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat een (legitieme) datingsite niet aan je verwachtingen voldoet.

Het eerste wat je in zo een geval kunt doen is contact opnemen met de klantenservice van de datingsite. Als je een compleet overzicht wilt van datingklachten en websites die een slechte naam hebben, kijk dan naar de dating klachten zoals die verzameld zijn op datingsite-ervaringen.nl.

Onze andere vrienden

Als u 10 minuutjes de tijd heeft en graag wat gratis geld verdient, verwijzen wij u door naar onze vrienden bij krasloten.expert. Wist u dat veel krasloten aanbieders bij inschrijving 5 euro als cadeau geven? Dit geld krijgt u dus gratis, zonder dat u zelf geld over hoeft te maken! Klik hier voor een overzicht voor alle gratis online krasloten.

Als online betalen een uitdaging is, dan kunt u mischien iets leren bij onze vrienden van debitcard.nl. Met een debit card is het betaalgemak van een creditcard voor iedereen beschikbaar, ongeacht inkomen of kredietwaardigheid. U betaalt op dezelfde manier als met een creditcard, met het verschil dat u zelf geld op uw debit card zet voordat u het uit kunt geven. Zo houdt u controle over uw uitgaven.

 

Deel dit artikel