Onze online vrienden

De online vrienden van datinguru.nl. Hier vind je informatie over onder andere online daten in Nederland, krasloten en all dating-stratpagina’s die je je kunt wensen. U kunt meer over eigen website lezen en/of contact opnemen met ons via de contact-pagina.

Romantisch uitje boeken in een hotel?

Heb je een date gevonden en zijn jullie toe aan een weekendje weg samen? Dan is een romantische hotelovernachting iets wat je moet regelen. Sommige hotels kan je helaas alleen boeken met een creditcard. Heb je geen creditcard maar wil je toch juist dat ene hotel boeken waar een creditcard voor nodig is? Kijk dan hier om te zien hoe je een hotel zonder creditcard kunt boeken.

Online dating vrienden

Ben je de computer zat en wil je meer leren over vrouwen versieren in het echte leven? Kijk dan eens op deze blog met gratis tips voor zelfvertrouwen en versieren. Als u niet kunt wachten en gelijk verder wilt zoeken, dan verwijzen wij u door naar de wikipedia pagina over online dating (in het Nederlands) of de vele informatie die u kunt vinden op online dating startpagina’s. Als u verder de grens over wilt kunt u hier meer lezen over onze buitenlandse aanraders.

Online daten voor 50 plussers

Anno nu is online dating bijna mainstream te noemen. Ook mensen die geen “digital natives” zijn beginnen nu de vele voordelen van online daten te ontdekken.  De datingsite voor vijftigplussers 50-dating.nl is een goede plek om te beginnen voor een overzicht van speciaal voor 50 plussers gemaakte datingsites.

Niet tevreden over online dating?

Jammer genoeg zijn niet alle online dating sites goede datingsites. Sommige sites (maar die zou je nooit op datingguru.nl tegenkomen) zijn puur en alleen gemaakt om geld uit je zak te kloppen, maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat een (legitieme) datingsite niet aan je verwachtingen voldoet.

Het eerste wat je in zo een geval kunt doen is contact opnemen met de klantenservice van de datingsite (bijvoorbeeld de EliteDating of Lexa klantenservice). Als je een compleet overzicht wilt van datingklachten en websites die een slechte naam hebben, kijk dan naar de dating klachten zoals die verzameld zijn op datingsite-ervaringen.nl.

Onze andere vrienden

Als u 10 minuutjes de tijd heeft en graag wat gratis geld verdient, verwijzen wij u door naar onze vrienden bij krasloten-online.nl. Wist u dat veel krasloten aanbieders bij inschrijving 5 euro als cadeau geven? Dit geld krijgt u dus gratis, zonder dat u zelf geld over hoeft te maken! Klik hier voor een overzicht voor alle gratis online krasloten.

Als online betalen een uitdaging is, dan kunt u mischien iets leren bij onze vrienden van debitcard.nl.  Met een debit card is het betaalgemak van een creditcard voor iedereen beschikbaar, ongeacht inkomen of kredietwaardigheid. U betaalt op dezelfde manier als met een creditcard, met het verschil dat u zelf geld op uw debit card zet voordat u het uit kunt geven. Zo houdt u controle over uw uitgaven.