Wees duidelijk in je datingprofiel.

Wees duidelijk op je profiel over waar je naar op zoek bent

In de online dating wereld is niet iedereen naar hetzelfde op zoek, dus het is belangrijk dat je duidelijk bent over je wensen in je online datingprofiel. De ene persoon is op zoek naar een vaste relatie, de andere naar een korte of naar een maatje om mee te sporten, weer een andere naar seksuele contacten, en ga zo maar door. Het is dus erg belangrijk dat mensen kunnen zien waarnaar jij op zoek bent. Dat voorkomt teleurstelling en de verspilling van veel aandacht en tijd, en jij kan je volledig richten op jouw doel.

Actie bij Pepper

Dus, kort maar krachtig onze laatste gouden datingprofiel tip:

Wees duidelijk in je datingprofiel over naar wie of wat je op zoek bent

Met een goede tekst in je online dating profiel kan je ervoor zorgen dat je berichtjes van ‘de juiste mensen’ krijgt, die op zoek zijn naar wat jij ‘aanbiedt’. Je zult misschien minder reacties krijgen op je profiel als je deze tip opvolgt, maar dat is helemaal niet erg! De mensen waarmee je wel in contact komt, weten namelijk precies waarnaar jij op zoek bent – en zijn hier waarschijnlijk zelf ook naar op zoek. Die zorgt voor minder teleurstellingen en een hogere effectiviteit van je online dating avontuur.

Ook is het belangrijk dat je de juiste datingsite kiest waar je de meeste andere gebruikers vindt die naar hetzelfde op zoek zijn als jij. In de datingsite vergelijker kan je filters instellen zodat alleen sites worden getoond die voldoen aan jouw wensen: