De Eerste Date: Maak Er Een Succes Van Met Deze Tips

Een eerste date kan heel spannend zijn, en weten wat je op zo’n afspraakje moet doen kan het verschil maken tussen weer bij elkaar komen of nooit meer iets van je date horen.

Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om jezelf op succes voor te bereiden en je beste beentje voor te zetten op je eerste afspraakje. Door deze tips op te volgen zul je een goede indruk maken en die tweede date scoren!

De voorbereiding

Voorbereiding is alles als het op eerste dates aankomt. Begin je minstens een uur van tevoren op je afspraakje voor te bereiden door te bedenken wat je aan zult trekken en onderwerpen op te schrijven waar je met je date over wilt praten. Voorbereiding zal je ook helpen je op je afspraakje te ontspannen, wat een goede indruk zal maken.

Dingen om te doen tijdens een eerste date

Voor je eerste afspraakje raden we aan een leuke activiteit of gebeurtenis uit te kiezen die jullie twee de kans geeft om te kletsen zonder elkaar ongemakkelijk aan te staren. Ga bijvoorbeeld een hapje eten en dan samen een wandeling door je buurt maken. Op die manier kun je praten terwijl je ook geniet van een actieve gebeurtenis.

Veiligheid tijdens een eerste date

We willen je natuurlijk niet onnodig bang maken, maar met iemand afspreken die je niet kent is een potentieel risico.

Gelukkig kan je er zelf veel aan doen om ervoor te zorgen dat je eerste date plezierig en veilig verloopt:

Gebruik de eerste date om de tweede date te scoren

Als je op een eerste date gaat, weet dan dat het niet alleen om de chemie gaat. Als je een tweede afspraakje wilt, moet je je date achterlaten met een verlangen naar meer.

Gebruik de informatie die je krijgt tijdens de eerste date in je voordeel: luister goed naar wat je date vertelt over zichzelf. Hierdoor vind je vaak de beste ideeën voor een tweede date.

Verder lezen:

Deel dit artikel

Send this to a friend