Wytegearre review: Is dit dé datingsite voor vrijgezellen in Friesland?

Wytegearre is een datingsite speciaal ontworpen om Friezen samen te brengen. Je kunt hier op zoek naar een date, relatie of vriendschap.

Maar let op, als je niets hebt met Friesland, is deze website waarschijnlijk niet geschikt voor jou.

Doelgroep

De doelgroep van Wytegearre bestaat dus uit mensen die in Friesland wonen of die affiniteit hebben met de provincie Friesland.

De site valt in de categorie algemene datingsites, wat betekent dat iedereen hier welkom is, ongeacht geaardheid of leeftijd (wel moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn).

Ook niet-Friezen mogen zich hier inschrijven, maar als je op zoek bent naar een relatie in Amsterdam omdat je niet in Friesland woont zul je hier niet slagen.

Hoe werkt Wytegearre?

Wytegearre is een recht-toe-recht-aan datingsite, zonder veel toeters en bellen. Je vindt hier de basisfuncties die elke datingsite nodig heeft.

De website heeft een overzichtelijk design en het is makkelijk om contact te leggen met andere leden. Je kunt chatten, flirten, foto’s delen en gebruik maken van de FotoZapper.

Van persoonlijke berichten tot matches via de FotoZapper.
De FotoZapper in actie.

Dit zijn de belangrijkste functies:

Zoekfunctie

Het vinden van aantrekkelijke vrijgezellen in de regio Friesland, kan op twee manieren: met de ingebouwde zoekfunctie of de FotoZapper. Via de zoekfunctie kun je profielen zoeken op basis van (uiterlijke) kenmerken en interesses. Geen fancy matchmaking algoritme dus, maar eerlijk handwerk.

FotoZapper

De FotoZapper is een soort Tinder-achtige functie waarbij je foto’s van andere singles te zien krijgt. Deze kun je een like geven of wegvegen. De persoon op de foto krijgt jouw profielfoto ook te zien. Geven jullie allebei een like, dan is er een match en kunnen jullie gaan chatten.

Berichten versturen

Chatten of berichten sturen vormt de basis voor contact leggen op elke datingsite. Dat is hier niet anders. Als je een leuk profiel tegenkomt kun je direct vanaf dat profiel een bericht sturen. Al je verzonden berichten vind je handig gegroepeerd op profielnaam terug in je account onder het tabblad ‘Berichten’.

Knipoog versturen

Een knipoog versturen is een leuke laagdrempelige manier om te flirten en te kijken of er wederzijdse interesse bestaat.

Foto’s bekijken en delen

Leuke singles ontmoeten via een datingsite begint natuurlijk met een foto. Op je Wytegearre profiel kun je maximaal 10 foto’s van jezelf plaatsen. Je profielfoto is zichtbaar voor alle leden, de overige foto’s kunnen alleen door andere leden met een betaald lidmaatschap worden bekeken. Ook kun je deze foto’s voor iedereen verbergen en alleen op aanvraag tonen als je dat liever wil.

Geen mobiele app

Er is geen Wytegearre app beschikbaar. De mobiele website werkt echter prima, waardoor je dit in de praktijk waarschijnlijk niet echt zult missen.

Betrouwbaarheid en Privacy

Wytegearre is onderdeel van Safe Dating Networks en wordt beheerd door Klikmedia B.V. (1). Het team van Klikmedia ontwikkeld en beheert meerdere Nederlandse datingsites. Het contact met de medewerkers van dit bedrijf is in onze ervaring professioneel en no-nonsense.

Veilig gebruik maken van de enige datingsite voor de regio Friesland

Privacy

De mogelijkheid om je foto’s niet aan iedereen te tonen draagt bij aan de mogelijkheid om je privacy te beschermen. Wees je er van bewust dat de mogelijkheid bestaat om je profiel ook op andere datingsites van Safe Dating Networks te tonen. Wij raden je in dit geval aan om deze functie uit te zetten. Zo beperk je de hoeveelheid plekken waar je gegevens te zien zijn en bovendien is de kans dat je andere Friezen ontmoet op die andere datingsites een stuk kleiner.

Wytegearre kosten

De kosten voor het gebruik van Wytegearre zijn afhankelijk van de looptijd van het abonnement. Ook kun je een gratis account aanmaken.

Kosten voor het gebruik van Wytegearre dating

Gratis profiel

Iedereen die zich inschrijft begint met een gratis account. Hiermee kan je de mogelijkheden van de datingsite bekijken, en je krijgt een indruk van de andere singles.

Om echt te daten zul je een betaald abonnement moeten nemen.

Betaald profiel

Als betalend lid krijg je toegang tot alle functionaliteiten van de site. Zo kun je onbeperkt berichten sturen en ontvangen en kun je bepalen wie jouw foto’s wel of niet kunnen bekijken.

Er zijn drie verschillende abonnementen beschikbaar. De mogelijkheden zijn hetzelfde, maar de prijs per maand wordt goedkoper als je langer lid wilt blijven:

Kostenoverzicht bijgewerkt op: 18-09-2023
Lengte abonnementKosten per maandKosten totaal
1 Maand €24,99 €24,99
2 Maanden €19,99 €39,98
4 Maanden €14,99 €59,96

Betaalmethoden

Je kunt betalen via iDEAL, creditcard, overboeking en zelfs contant.

Betalen en kijkje nemen

Inschrijven

Inschrijven op Wytegearre is eenvoudig en snel.

In deze sectie zullen we de stappen beschrijven die je moet volgen om je te registreren op Wytegearre:

  1. Bezoek de website.
  2. Klik vervolgens op de groene knop ‘Inschrijven’
  3. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in zoals een e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord en je persoonlijke gegevens.

Profiel aanmaken

Na het voltooien van het registratieproces, kun je jouw profiel verder uitbreiden met achtergrond informatie en foto’s.

Neem hiervoor de tijd, want je foto’s en profieltekst bepaalt in grote mate je succes met online dating.

Uitschrijven

Uitschrijven of je abonnement stopzetten is bij Wytegearre makkelijk. Je doet dit vanuit je account.

Abonnement stopzetten

Wil je alleen je abonnement stopzetten, maar je profiel nog wel bewaren, volg dan deze stappen:

  1. Klik op je profielicoontje rechtsboven aan de pagina.
  2. Ga naar: Account Account-status Abonnement stoppen

Je VIP abonnement blijft werken tot het einde van de betaalde periode. Hierna word je omgezet naar een gratis account.

Profiel verwijderen

Wil je jouw profiel direct van de site verwijderen? Dat kan ook:

  1. Klik op je profielicoontje rechtsboven aan de pagina.
  2. Ga naar: Account Uitschrijven en volg de stappen.

Je abonnement wordt nu stopgezet en je profiel direct verwijderd. Let op er vindt geen restitutie plaats als je al voor langer betaald hebt.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen je profiel te verbergen, zodat je tegoed niet verloren gaat. Ga hiervoor naar: Instellingen Voorkeuren Profiel zichtbaar voor anderen.

Veelgestelde vragen

Wat is Wytegearre?

Wytegearre is een datingwebsite die zich richt op Friezen. Mensen uit Friesland kunnen hier op zoek naar contact met andere Friese mensen die op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap.

Wat betekent Wytegearre?

Wytegearre is Fries. Het betekent “wij samen”. In de context van deze datingsite betekent dit dus dat je hier iemand kunt vinden om samen mee te zijn.

Hoe kan ik Wytegearre installeren?

Wytegearre is een online datingwebsite en hoeft niet geïnstalleerd te worden. Je kunt de website bereiken via je webbrowser op je computer of mobiele apparaat.

Kan ik Wytegearre gebruiken op meerdere apparaten?

Ja, je kunt Wytegearre gebruiken op meerdere apparaten. Je kunt inloggen op je account vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

Wat zijn de kosten van Wytegearre?

Wytegearre biedt verschillende abonnementen aan, variërend in prijs en duur. Je kunt kiezen voor een abonnement van één, twee of vier maanden. De kosten variëren van €14,99 tot €24,99 per maand.

Deel dit artikel

Send this to a friend