Stoute Vrouwen Review | Leuke fantasie – Geen echte dates

Stoute-Vrouwen.com is een datingsite waar je terecht kunt om een spannende online dating fantasie uit te leven. De site behoort tot de categorie fantasiedatingsites, waarop je interactie kunt hebben met fictieve profielen.

Hoewel het mogelijk is dat je hier en daar een profiel van een echte stoute vrouw tegenkomt is de kans dat je afspraakje scoort op deze site miniem.

In deze Stoute Vrouwen review lees je hoe deze site werkt en of we je aanraden om hier wel of niet een account aan te maken.

Wat is Stoute-Vrouwen.com?

Stoute Vrouwen is een datingsite waar je ter amusement interactie kunt hebben met fictieve stoute vrouwen. Vergelijk het met bellen naar een sekslijn, of gebruik maken van de diensten van een sexcam site.

Als je niet de behoefte hebt om daadwerkelijk met vrouwen af te spreken, maar wel de spanning van de “jacht” wilt voelen, kan het gebruiken van de diensten van deze site een goede optie zijn.

Hoe werkt Stoute Vrouwen?

Via deze site Stoutevrouwn kan je vanuit huis flirten

Stoute Vrouwen werkt zoals de meeste andere datingsites:

  1. Je maakt een profiel aan.
  2. Zoekt naar profielen van andere mannen of vrouwen.
  3. En je begint een chatgesprek.

Alleen stap 4: een date inplannen, ontbreekt. Want dat zit er niet op op deze seksdatingsite.

De lol zit hem voor de gebruikers in de fantasie. Je kunt een geil gesprek hebben met een profiel dat je aantrekkelijk vindt, en misschien krijg je wel wat naaktfoto’s te zien.

Let op: Zorg dat je na het aanmaken van je profiel op de bevestigingslink in je e-mail klikt, anders werken delen van de site niet.

Mogelijkheden gratis lidmaatschap

Nadat je een account hebt aangemaakt op de Stoute Vrouwen datingsite wordt je standaard gratis lid.

Met een gratis lidmaatschap kan je de site verkennen en profielen bekijken. Helaas zijn de meeste foto’s wazig gemaakt.

Wel krijg je als dank voor het bevestigen van je e-mailadres gratis credits waarmee je kunt chatten. Ook voor het invullen van delen van je profiel krijg je extra chattegoed.

Betaald account

Wil je de fantasie tot de max uitleven dan moet je voor een betaald lidmaatschap gaan. Hiermee kan je gebruik maken van alle functionaliteiten die de Stoute Vrouwen website te bieden heeft, en kan je onbeperkt chatten en flirten. (Zolang je tegoed hebt).

Mogelijkheden van de site

De binnenkant van de Stoute-Vrouwen.com site is redelijk simpel vormgegeven. De site is gemaakt voor mobiele gebruikers, maar werkt ook op een groot scherm.

Er is een zoekfunctie waarmee je kunt zoeken op basiskenmerken zoals leeftijd, maar ook heel specifiek op allerlei seksuele voorkeuren.

Daarnaast kan je profielen toevoegen aan je favorieten (pins), zien wie jou bekeken heeft en er is een centrale plek voor al je chatgesprekken.

Tot slot kan je gebruik maken van de functie “Spoed date”. Dit is een soort Tinderachtige functie waarbij je foto’s kunt liken of afwijzen.

Kosten Stouten Vrouwen

selecteer je betaal gegevens

Wil je interactie, dan zal je moeten betalen. De site werkt niet met maandabonnementen maar met een creditsysteem. Hierbij betaal je per verstuurd bericht 40 coins

Er zijn verschillende bundels met coins beschikbaar:

Aantal coins Prijs Kosten per bericht
200 €9,99 = €1,99 per bericht
300 €19,99 = €2,66 per bericht
900 €49,99 = €2,22 per bericht
2000 €99,99 = €1,99 per bericht
6000 €199,99 = €1,33 per bericht
12000 €399,99 = €1,33 per bericht
25000 799,99 = €1,28 per bericht

Betalen kan met creditcard of via iDEAL.

Recensies van andere gebruikers

recensies toegevoegd

We raden je altijd aan om naast professionele reviews zoals degene die je nu leest ook recensies van echte gebruikers te bekijken. Vaak vind je dan toch nog aanvullende informatie over de kwaliteit van een datingsite.

We hebben helaas nauwelijks echte recensies over Stoute-Vrouwen.com kunnen vinden. De beoordelingen van gebruikers die we op andere sites hebben gevonden lijken ons niet allemaal even echt te zijn.

Hoe dit komt? Dat is lastig te zeggen. Misschien dat het bedrijf achter deze site hoopt op meer klanten, ook mensen die niet doorhebben dat ze met een fantasiedatingsite te maken hebben.

Tip

Lees hier hoe je nepprofielen op datingsites kunt herkennen.

Ons oordeel

Het moge duidelijk zijn, als je op zoek bent naar een serieuze relatie heeft het geen zin om je in te schrijven bij de Stoute-Vrouwen datingsite. Die zal je hier niet vinden.

Wil je een beetje spannend chatten en flirten – ook al is het een fantasie – dan kan je hier prima uit de voeten.

De reacties die wij kregen in onze chats waren in goed Nederlands geschreven en kwamen “echt” over. Als dit je ding is kan je er zeker lol aan beleven.

Let wel op, want met een prijs van ~€2 per bericht kan je fantasie hier aardig snel in de papieren lopen.

Ook zou het StouteVrouwen sieren als ze zouden verbeteren op welke manier ze duidelijk maken dat het bedrijf zelf fictieve profielen beheert. Dit staat nu in de algemene voorwaarden verstop, waardoor waarschijnlijk een redelijk deel van de gebruikers in het begin niet doorheeft dat het hier om virtuele services gaat en dat ze niet daadwerkelijk met een stoute vrouw aan het chatten zijn.

Alternatieven

Wil je eerst datingsites vergelijken dan zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen:

Vergelijkbare datingsites zijn Qupid, Mysecretdate, Stoute Date, Bedswipe, Whatschat, Serieus Flirten, Nieuwe Flirt of Rijpe Dating.

Wil je liever een site waarop je een echt spannend afspraakje kunt vinden? Bekijk dan het overzicht met seksdatingsites.

Of ben je eigenlijk een hele gevoelige man of vrouw en ben je gewoon per ongeluk hier terecht gekomen? Bekijk dan het overzicht met alle datingsites voor het vinden van een liefdevolle relatie.

Deel dit artikel

Send this to a friend