Second Love foto’s: de complete gids

Wat zeggen Second Love foto’s over de persoon die erop staat en hoe maak je zelf de beste foto’s voor je Second Love profiel?

We hebben hieronder een aantal tips voor je verzameld.

Eén foto is geen foto

Waarschijnlijk vanzelfsprekend, maar we noemen het toch: als een datingprofiel maar één foto heeft dan zouden we je afraden om af te spreken voordat je een andere foto hebt gezien.

Bij Second Love is dat uiteraard niet anders. Vraag gerust tijdens het uitwisselen van berichten naar een tweede foto om te zien wat voor potentieel vlees je in de kuip hebt.

Zowel om te checken of iemand er daadwerkelijk zo uit ziet als op die ene foto, of dat dit een lucky shot was en meneer of mevrouw in werkelijkheid toch een stukje minder aantrekkelijk is.

Je kunt eventueel vragen om een speciaal verzoekje, bijvoorbeeld van hem of haar met een roos in de mond als je er zeker van wilt zijn dat de foto’s daadwerkelijk van degene zijn met wie je aan het chatten bent.

Wazige, oude of onduidelijke foto’s op Second Love

Ook wel bekend als de zogenaamde aardappelfoto’s, omdat ze eruit zien alsof ze met een aardappel als camera zijn genomen. Pro tip: aardappelen zijn geen goede camera’s.

Foto met een aardappel?

We snappen dat iemand op een datingsite voor vreemdgaan misschien het liefst anoniem op de foto wil staan, maar voor het vinden van een spannende affaire is dat niet heel praktisch.

Dit soort foto’s zijn voor jou een rode vlag die aangeeft dat de persoon met wie je praat er misschien niet precies zo uitziet als hij of zij zich probeert voor te stellen. Dit kan betekenen dat je je niet tot hem of haar aangetrokken voelt mocht het tot een ontmoeting komen of dat het misschien zelfs om een andere persoon gaat dan op de foto staat. Het zou er ook op kunnen wijzen dat de persoon onzeker is over zijn uiterlijk. Iets waar je niet op zit te wachten bij een lekker potje casual dating (het is tenslotte geen relatie 🙂 ). Wees dus op je hoede als je niet duidelijk kunt zien hoe iemand eruit ziet.

Kijk wat er (onbedoeld) nog meer op de foto staat

De dingen op een foto die niet in de focus staan kunnen veel verklappen over de persoon in kwestie.

Wordt er gepronkt met status symbolen dan is de kans groot dat dit is om iets anders te compenseren. Vooral mannen hebben deze neiging.

Zie je een onverzorgde omgeving dan vertelt dit je ook wat je mogelijk te wachten staat bij een eventueel afspraakje.

Hoe maak je zelf een goede foto voor SecondLove?

Een profiel foto op een dating site is de eerste indruk die je op iemand maakt. Besteed hier dus aandacht aan. Een goede profielfoto levert meer berichten op en dus een grotere kans op succes.

Wist je bijvoorbeeld dat de kleur rood in je profielfoto 25% meer reacties oplevert omdat je als aantrekkelijker wordt gezien?

  • Tips voor het maken van de beste profielfoto vind je in dit artikel.

Gerelateerd

Deel dit artikel

Send this to a friend