Heeft Second Love een app?

Mensen die op zoek zijn naar de Second Love app kunnen daarmee stoppen: Second Love heeft geen Android of iPhone app.

Betekent dit dat je Second Love niet op je mobiel of tablet kunt gebruiken? Nee hoor, lees snel verder waarom dit geen probleem is (en misschien zelfs wel een voordeel…)

Geen Second Love app – toch mobiel

Datingsite Second Love is een datingsite die populair is bij mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een tweede liefde. Met andere woorden: vreemdgaan dus.

Een deel van de spanning is waarschijnlijk voor velen dat dit stiekem moet gebeuren, de partner in kwestie mag dit tenslotte niet weten. Handig dus als je dit vanaf een mobiele telefoon kunt doen, zodat je waar je maar bent profielen bekijken kunt of kan flirten met je nieuwe match.

In eerste instantie zou je dus zeker een app verwachten, toch is dat bij SecondLove niet het geval. (Net als bij veel andere datingsites voor mensen die willen vreemdgaan trouwens.)

Het grote nadeel van een app op je telefoon is dat het icoontje voor iedereen met toegang tot je telefoon zichtbaar is. Niet zo handig dus als je je affaire voor je partner verborgen wilt houden. De kans op ontdekking is zeker aanwezig.

Daten in je browser

Door het voortschrijden van de techniek is het verschil tussen een goed gemaakte mobiele site en een app tegenwoordig eigenlijk te verwaarlozen.

Zo ook bij de mobiele site van Second Love.

Alle functionaliteiten van het gratis lidmaatschap en het premium lidmaatschap zijn in de browser van je telefoon te gebruiken.

Je hoeft hiervoor alleen in te loggen op je account, de site past zich helemaal aan je scherm aan.

Extra veilig flirten in het incognito venster

Wil je helemaal geen sporen achterlaten op je telefoon, dan kan je het beste het incognito venster van je browser gebruiken.

Dit is ideaal om vreemd te gaan. Zodra je het venster sluit zijn alle sporen van Second Love van je telefoon verdwenen.

Zo open je een incognito browser in je mobiele Chrome browser:

Ga anoniem op avontuur in incognito venster

  1. Klik op het hamburgermenu.
  2. Kies open een nieuw incognitovenster.

Meer informatie

Deel dit artikel

Send this to a friend