Op zoek naar een Second Love alternatief? Dit zijn je opties.

Second Love is een van de bekendste sites voor wie op zoek is naar een spannende affaire. Maar ze zijn zeker niet de enige datingsite in dit segment. In dit artikel gaan we kijken wat je opties zijn als je op zoek bent naar Second Love alternatieven.

Novamora

Novamora

Novamora is een datingsite van Nederlandse bodem die zich richt op mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar een spannende date. Iedereen op deze site weet van elkaar waarom ze hier zijn: een leuk afspraakje, zonder gedoe. Je komt hier niet als je op zoek bent naar iemand om mee te settelen 🙂 Dit maakt Novamora tot een uitstekend Second Love alternatief.

Lees hier onze review.

Bezoek Novamora

Ashley Madison

Ashley Madison

Ashley Madison richt zich net als Second Love specifiek op mensen die een affaire buiten hun relatie willen hebben. Hun slogan windt er geen doekjes om: “Life is short. Have an affair”.

Deze datingsite komt oorspronkelijk uit Canada maar is internationaal actief, waaronder dus ook in Nederland.

  • Gratis lidmaatschap voor vrouwen

Lees hier onze review.

Bezoek Ashley Madison

Victoria Milan

Victoria Milan

Ook Victoria Milan is the place to be als je zoekende bent naar een datingsite om vreemd te gaan. Je vindt hier gelijkgestemde bezoekers die zelf ook in een relatie zitten. Of mensen die het spannend vinden om het met een gebonden man of vrouw te doen.

Bij Victoria Milan kan je veilig en anoniem een profiel aanmaken. De site doet er alles aan om je identiteit te beschermen. Zo kan je bijvoorbeeld je foto’s vervagen of maskeren zodat je de controle houdt over wie ze te zien krijgt. Je profiel is voorzien van een zelf te kiezen gebruikersnaam die niet te herleiden is tot je echte naam en kun je uiteraard een e-mailadres gebruiken dat je alleen voor dating gebruikt.

Al met al is dit een serieus alternatief voor Second Love.

Lees hier onze review.

Bezoek Victoria Milan

Secretflirt

SecretFlirt

Secretflirt (ook wel bekend als SF.dating) is een datingsite die mensen bij elkaar brengt die op zoek zijn naar diverse vormen van relaties: friends with benefits, een one night stand of bijvoorbeeld iemand voor erbij. Alleen als je op zoek bent naar een serieuze relatie zit je hier waarschijnlijk niet goed.

De leden bestaan zowel uit gebonden als ongebonden mensen.

Privacy is begrijpelijkerwijs een belangrijk onderdeel van deze website en van de leden wordt verwacht dat ze zich openminded en respectvol gedragen.

Bezoek SecretFlirt

Sexmeeting

Sexmeeting

Sexmeeting.nl staat klaar als de gedurfde bestemming voor avontuurlijke geesten die snakken naar opwinding! Met uitgebreide profielen, een slimme Matchmaker en 100% geverifieerde gebruikers, is echt contact binnen handbereik. Een afspraakje regel je via de chatbox.

Bezoek Sexmeeting

Mysecretdate

Mysecretdate

Ook Mysecretdate is een datingsite die singles en stellen bij elkaar brengt met als doel het vinden van een erotische afspraak. Net als bij C-Date is het de leden hier niet om vreemdgaan te doen, maar zijn ze op zoek naar een spannend afspraakje in welke vorm dan ook.

Ook jij kunt hier dus op zoek naar een vrijblijvende tweede liefde. Maar ook hier is het wel zo netjes om je date te laten weten dat jij van twee walletjes eet. Bij Second Love is dit voor iedereen duidelijk, maar bij casual datingsites zitten voornamelijk mannen en vrouwen die single zijn of in een open relatie zitten en misschien niet mee willen werken aan een buitenechtelijke affaire.

Let op: het gaat bij deze erotische datingsite alleen om het uitleven van een fantasie, met gefingeerde profielen.

Lees hier onze review.

Bezoek Mysecretdate

Second Love gratis alternatief?

Helaas, er is geen gratis SecondLove alternatief. Althans, geen alternatief dat het noemen waard is. Casual datingsites trekken een hoop nieuwsgierige bezoekers aan. Als zo’n site gratis is, wordt hij overspoeld met profielen die alleen zijn aangemaakt om even te kijken, of van rare snuiters. Het is dus zeer lastig om dan een serieuze date te vinden. Betalen werkt als een filter, hiermee zorg je dat de mensen die de site gebruiken ook daadwerkelijk interesse hebben.

Is vreemdgaan via een datingsite veilig?

Of je nu via SecondLove of een van de alternatieve datingsites hierboven op zoek gaat naar avontuur, er bestaat natuurlijk altijd een risico om ontdekt te worden. Het zij door je partner, het zij doordat je een bekende tegenkomt op de website. In dat laatste geval heeft diegene zelf waarschijnlijk ook wat uit te leggen.

Hoe dan ook, de spanning is voor veel mensen onderdeel van het spel.

De datingsites zelf doen in ieder geval hun stinkende best je account bij hun zo discreet mogelijk te maken. Zo hoef je nooit je eigen naam te gebruiken op je profiel en hoeft je vrijwel geen persoonlijke gegevens achter te laten bij het inschrijven. Sommige datingsites zoals Victoria Milan geven je uitgebreide controle over wie je profielfoto kan zien.

Personen die offline een affaire beginnen doen dit vaak met iemand uit hun omgeving – simpelweg omdat je daar de grootste kans hebt iemand tegen te komen. Bij vreemdgaan via een datingsite zoals SecondLove of Victoria Milan ontmoet je mensen die helemaal los staan van jouw persoonlijke omgeving. Dit maakt de kans op ontdekking een stuk kleiner, en het is makkelijker om de affaire helemaal af te sluiten omdat je deze persoon niet zomaar in je dagelijkse leven tegenkomt.

Lees ook

Geschreven door Onno de Boer
Dating coach en ervaringsdeskundige Onno onderwerpt voor DatingGuru.nl datingsites aan een kritische blik. Ook deelt hij hier zijn eigen hoogtepunten en dieptepunten met online dating.

Deel dit artikel

Send this to a friend