Relatieplanet

Relatieplanet recensie: gratis en betaald lidmaatschap

Relatieplanet is een van de meest bezochte datingsites in Nederland en België en geniet van een grote naamsbekendheid. Met ongeveer 1200 nieuwe inschrijvingen per dag is het nooit saai op hun site, en met recht. Relatieplanet.nl heeft namelijk een heleboel prijzen binnengesleept. Zo zijn ze als beste getest door Tros Radar (voorjaar 2010), zijn ze uitverkozen tot populairste ‘Website van het Jaar’ in de categorie ‘dating’ in 2010 en 2009, en zijn ze uitverkozen tot best geteste klantenservice door MVlife in 2010 en 2008!

 

Gratis Relatieplanet uitproberen

Iedereen begint op Relatieplanet met een gratis lidmaatschap. Door je in te schrijven kun je gratis kennismaken met de basis mogelijkheden van Relatieplanet. Je kunt onbeperkt oproepen, profielen en foto’s van andere leden bekijken. Je krijgt een persoonlijke homepage en je eigen persoonlijke postbus. Jouw oproep, profiel, maximaal 10 foto’s en overige gegevens zijn online te wijzigen.

Gratis of betaald lidmaatschap
Een gratis lidmaatschap is goed om uit te proberen of de relatieplanet methode bij je past. Voor serieus online daten is een betaald lidmaatschap een must.

Als gratis lid kun je 5 interesse-berichten per dag versturen naar andere leden. Met een interesse-bericht kun je aftasten of die ander geïnteresseerd is om met jou in contact te treden en nodig je hem/haar uit een bericht naar jou terug te sturen.

Pas op, als gratis lid kan je niet van het e-mailsysteem van Relatieplanet gebruikmaken. Een gratis lidmaatschap is goed geschikt om te kijken wat voor leuke profielen er op Relatieplanet.nl staan. Als je daarna goede contacten wilt maken en de andere leden beter wilt leren kennen, dan is een betaald lidmaatschap de juiste keuze.

Actie bij Pepper

Relatieplanet kosten

Bij Relatieplanet kun je kiezen tussen een betaald lidmaatschap voor 1, 3, 6 of 12 maanden. De Relatieplanet kosten zijn afhankelijk van de duur van je lidmaatschap. Hoe langer je lidmaatschap, hoe meer korting je krijgt. Zo is een 1-jarig lidmaatschap goedkoper dan vier 1-maand lidmaatschappen! De huidige tarieven voor een volledig lidmaatschap zijn:

Relatieplanet prijzen
Relatieplanet biedt vier abonnementen aan. Naarmate de looptijd van het abonnement langer is, zijn de kosten per maand lager.

Relatieplanet organiseert ook feesten!

Relatieplanet biedt ook vermaak in de echte wereld! Zo organiseert Relatieplanet een paar keer per jaar single feesten voor hun leden.

Een buitenlands avontuurtje?

Mocht u de stoute schoenen aan willen trekken om te kijken wat er over de grens aan lekkers rondloopt, dan kan dat ook. U kunt ook in België op zoek naar een date via de website van relatieplanet.be.

Aanmelden

Benieuwd geworden?