RegioSexContact | Scoor een erotische date in de buurt

RegioSexContact is een erotische datingsite voor wie op zoek is naar een casual date in de buurt.

In deze review lees je:

 • Of spannend daten via regiosexcontact.nl een aanrader is
 • Wat de plus- en minpunten zijn
 • Hoe de site werkt
 • Wat de kosten zijn.
 • En meer..!

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

 • Betaalbaar
 • Geen nepprofielen
 • Geen chatbots
 • Helpdesk met echte mensen

Minpunten

 • Geen app (maar de site werkt wel op mobiele apparaten)
 • Helpdesk niet telefonisch bereikbaar

Doelgroep RegioSexContact

De doelgroep van RegioSexContact bestaat uit mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar een seksdate. Dit kan een eenmalig sekscontact zijn, maar ook een langdurige relatie waarin erotiek voorop staat. Bijvoorbeeld iemand voor erbij, twee (of meer) stellen de spanning zoeken of gewoon een spannende date tussen twee mensen. Je vindt hier zowel singles als gebonden mensen in een open relatie. Een breed publiek dus, maar wel binnen deze niche.

Net als bij andere datingsites uit het erotische segment moet je 18+ zijn om hier een account aan te mogen maken. Verder zijn er geen beperkende voorwaarden die aan de doelgroep worden gesteld, behalve dan dat van iedereen verwacht wordt respectvol met elkaar om te kunnen gaan. Iedereen is welkom, in elke vorm.

Een profiel aanmaken bij RegioSexContact

Inschrijven en een profiel aanmaken bij RegioSexContact is zo laag drempelig mogelijk gemaakt. Je hoeft niet eerst ellenlange vragenlijsten over jezelf in te vullen maar alleen de basis informatie. Wel zo prettig.

Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je wanneer je hieraan toe bent je profiel verder vullen. We raden je overigens wel aan dit te doen omdat het helpt met het vinden van een date. Een goed gevuld profiel krijgt meer reacties.

Aanmelden werkt als volgt:

 1. Ga naar de RegioSexContact website en klik op de paarse knop met de tekst ‘Inschrijven’.
 2. Verzin een gebruikersnaam (de andere gebruikers zien deze naam op je profiel) en een wachtwoord.
 3. Vul je e-mailadres in.
 4. Geef aan in welke hoedanigheid je een profiel aanmaakt (man/vrouw/stel).
 5. En laat weten of je op zoek bent naar mannen, vrouwen of stellen.
 6. Tot slot kan je een profielfoto uploaden, maar dit is niet verplicht. Je kunt er ook voor kiezen om de foto al wel toe te voegen aan je profiel maar nog niet te tonen als je hier nog niet aan toe bent.

Hierna ben je klaar om de site te verkennen.

Tip: De bij stap 2 gekozen profielnaam is hoe andere leden jou te zien krijgen. Is anonimiteit belangrijk voor je, kies hier dan niet je echt naam.

Hoe werkt RegioSexContact?

Daten via RegioSexContact is niet ingewikkeld. Er zijn drie manieren waarop je contact kunt leggen met andere mensen op de site:

 • Een knipoogje sturen.
 • Een bericht sturen.
 • Elkaar liken via de FotoZapper.

Zo werkt het vinden van dates via RegioSexContact.nl

Zoeken naar een profiel voor een spannende date

Via de knop ‘Profielen’ bovenaan het dashboard van de site krijg je een overzicht te zien van alle profielen die voldoen aan jouw basiszoekinstellingen (man/vrouw/stel).

Je kunt hier op je gemak doorheen bladeren op zoek naar leden die je aanspreken, of je kunt het aanbod verfijnen via de zoekfunctie.

Met de zoekfunctie kan je selecteren op kenmerken zoals leeftijd, uiterlijk of eigenschappen als wel of niet roken of drinken.

Zoeken naar dames of heren bij Regio Sex Contact

Stuur een knipoog

Heb je iemand gevonden met wie je wel een beschuitje zou willen eten dan kan je contact leggen door het sturen van een knipoog of een bericht.

Een knipoog is laagdrempelig, net zoals wanneer je iemand in het echt van een afstandje een knipoog zou geven.

Stuur een knipoog
Stuur een knipoog, en voor je het weet zit je te chatten 😉

Stuur een bericht

In plaats van een knipoog kan je ook meteen een bericht sturen. Hiermee open je het contact meer op eigen initiatief terwijl een knipoog wat afwachtender is.

Het uitwisselen van berichten is de basis van online dating, hiermee kun je de ander leren kennen en kun je daadwerkelijk afspreken.

Zoek een match via de FotoZapper

Wil je het gelukt een rol laten spelen bij het vinden van een date, dan kan je via de FotoZapper op zoek naar een match.

sexy foto's beoordelen voor hete opwindende dates

Bij de FotoZapper krijg je willekeurige foto’s van andere leden te zien, hierbij kan je aangeven of je deze persoon wel of niet leuk vindt. Hij of zij krijgt ook jouw foto’s te zien en geeft ook aan wat hij/zij van jou vindt. Vinden jullie elkaar leuk, dan is er een match en kunnen jullie gaan chatten. Eigenlijk een beetje zoals Tinder of een soort speeddate dus.

Spannend contact gevonden?

Heb je via een van de hierboven genoemde manieren contact gelegd en klikt het? Dan kan je via de chat een spannende date afspreken. Hoe je dat precies regelt is helemaal aan jullie.

Betrouwbaarheid van Regio Sexcontact

RegioSexContact is een datingsite van Nederlandse bodem. Het bedrijf achter RegioSexContact beheert meerdere populaire Nederlandse datingsites, zowel sites voor sexcontact zoals RegioSwingers, als reguliere datingsites. Je kunt dus terugvallen op een professionele helpdesk en ze hebben de capaciteit om alle nieuwe profielen handmatig te controleren. Hierdoor vind je bijna alleen maar echte profielen bij Regio Sexcontact. Mocht je onverhoopt toch een profiel aantreffen dat je niet vertrouwd, dan kan je dit profiel met een druk op de knop melden. De beheerders zullen dan actie ondernemen.

RegioSexContact is aangesloten bij het Sexy Dating Networks.

Gratis account of VIP-account

Inschrijven bij RegioSexContact is gratis. Met een gratis account kan je de site verkennen en de profielen van de andere leden (deels) bekijken. Maar bijvoorbeeld berichten sturen of reageren op berichten kan niet.

Zoals bij de meeste datingsites gebruikelijk is zul je een betaald account moeten nemen als je echt van de datingdienst gebruik wilt maken. RegioSexContact noemt dit een VIP-account.

Mogelijkheden van VIP-toegang

Met het VIP-account kun je gebruik maken van alles wat RegioSexContact te bieden heeft:

 • Onbeperkt berichten versturen en ontvangen
 • Extra foto’s plaatsen en bekijken
 • Onbeperkt gebruik maken van de FotoZapper
 • Zien wie jouw profiel heeft bekeken
 • Extra zoekmogelijkheden

Zoals je ziet heeft een betaald abonnement alle functionaliteiten die je nodig hebt om een seksdate af te spreken en iemand daadwerkelijk te ontmoeten.

Kosten

De kosten voor een VIP-account bij deze erotische datingsite zijn als volgt:

Kostenoverzicht bijgewerkt op: 11-10-2023
Lengte abonnementKosten per maandKosten totaal
1 Maand €29,99 €29,99
2 Maanden €24,99 €49,98
4 Maanden €19,99 €79,96

RegioSexContact opzeggen

Wil je RegioSexContact opzeggen? Dat kan via de volgende stappen:

Tip: binnen enkele klikken uitschrijven via 123opzeggen.nl.
 1. Ga op de site naar “Profiel
 2. Klik op “Voorkeuren
 3. Kies “Uitschrijven
 4. Geef een reden op.
 5. Vink het vakje “ja, schrijf mij nu definitief uit” aan.
 6. Klik op “Nu uitschrijven

Zelf uitproberen

Maak nu vrijblijvend en anoniem een gratis account aan om te kijken of RegioSexContact aan jouw verwachtingen voldoet. En wie weet leg jij binnen no time spannende contacten met mannen en vrouwen uit jouw regio!

Alternatieven

Vergelijkbare datingsites en apps die je kunt overwegen zijn o.a. SecretFlirt, Novamora of Second Love, of bekijk het volledige overzicht met RegioSexContact alternatieven.

Of bekijk de volgende overzichten:

Deel dit artikel

Send this to a friend