Novamora app

Veel nieuwe en toekomstige leden van de bekendste Nederlandse datingsite voor dating vol passie vragen zich af of er een Novamora app is.

Het korte antwoord hierop is ‘nee’.

Novamora heeft geen app. Maar in de praktijk blijkt dit geen probleem te zijn.

Lees hieronder waarom.

Mobiele website

Leden van deze casual datingsite kunnen alle functionaliteiten van de website gebruiken op hun mobiele telefoon.

Het werkt zo:

  1. Ga op je mobiel of tablet naar www.novamora.nl
  2. Heb je nog geen profiel, kies dan voor de optie “Inschrijven” of kies voor “Inloggen” als je al een account hebt. Inschrijven of inloggen op profiel vanaf mobiel
  3. Hierna kan je de site gebruiken met een aangepaste layout voor je mobiel. Geen app, wel profielen bekijken vanaf tablet of telefoon

Is het een nadeel dat Novamora geen app heeft?

Dit ligt natuurlijk een beetje aan je persoonlijke voorkeur, maar wij vinden het ontbreken van een app geen nadeel. De mobiele website werkt overzichtelijk en snel.

Alle functionaliteiten beschikbaar

Push notificaties zoals je die bij een app zou hebben ontbreken wel, maar dit is voor de privacy misschien wel prettig. Zo komt er niet onverwacht op een onhandig moment een push notificatie in beeld met een verzoekje voor een erotische spannende date.

Ook kan je anoniem in je incognito browser inloggen zonder dat er een spoor achterblijft op je telefoon, mocht je daar behoefte aan hebben.

Meer over Novamora

Zoals je waarschijnlijk al weet kan je bij Novamora terecht voor het vinden van een erotische afspraak. Je vindt hier profielen van mensen die op zoek zijn naar een leuke afspraak met gelijkgestemden. De slogan van novamora.nl is dan ook “Dating vol passie”.

Voor de duidelijkheid: als je op zoek bent naar een serieuze traditionele relatie, dan ben je hier niet aan het juiste adres.

Je kunt een gratis account aanmaken om de site te bekijken, maar de mogelijkheden zijn dan beperkt. Om actief op zoek te gaan naar een spannende date zul je een betaald account moeten nemen.

Wil je alles weten over hoe je profielen bekijkt, andere leden ontmoet en wat de kosten van een VIP account zijn?

Lees dan de hele Novamora review.

Deel dit artikel

Send this to a friend