Nieuwe Flirt review: Spannend flirten en chatten als fantasie

Op datingsite Nieuwe Flirt kan je sexy chatten en flirten en eventueel spannende foto’s uitwisselen.

Maar let op: nieuweflirt.com is een zogenaamde fantasiedatingsite. Je kunt hier niet echt met iemand afspreken en de profielen die je ziet worden beheerd door medewerkers van de site.

Wat is Nieuwe Flirt?

Nieuwe Flirt ziet er uit als een datingsite in het erotische segment. Je vindt hier uitdagende profielen die op alle manieren duidelijk maken dat ze op zoek zijn naar spannend contact.

Echter, het gaat hier om het uitleven van een fantasie. Je zult hier dus geen relatie vinden, en afspreken zit er niet in. Vergelijk het met het bellen naar een sekslijn.

Wil jij een beetje spannend kletsen met aantrekkelijke dames en heb je niet de behoefte in fysiek contact, dan kan je hier helemaal los gaan.

Hoe werkt NieuweFlirt.com?

Zo kan je flirten alsof

Qua functionaliteiten werkt NieuweFlirt.com net als de meeste andere datingsites:

  • Je kunt je gratis aanmelden.
  • Er is een zoekfunctie om naar andere mensen te zoeken.
  • En je kunt uiteraard berichten uitwisselen.

Anders dan de gemiddelde datingsite werkt Nieuwe Flirt niet met maandabonnementen, maar met credits. Je betaalt hier per verzonden bericht. Daarover later meer.

Wat kan je met een gratis account?

Zoals gezegd kan je gratis een profiel aanmaken. Als gratis lid kan je uitgebreid rondneuzen op de site. Je kunt profielen zoeken en bekijken, inclusief de profielteksten en de foto’s.

De meeste foto’s zijn behoorlijk pikant van aard.

Ook kan je berichten ontvangen en lezen.

Het enige wat je eigenlijk niet kunt met een gratis lidmaatschap is chatten. Wil je de fantasie tot nieuwe hoogten brengen, dan zal je moeten betalen zodat je echt interactie kunt hebben met de sexy profielen.

Wat kan je met een betaald account?

Als je ervoor kiest om te betalen voor Nieuwe Flirt, dan krijg je toegang tot alle functionaliteiten die de site te bieden heeft.

Met als belangrijkste functie: chatberichten versturen. Je kunt nu reageren op berichten die je ontvangen hebt of zelf een gesprek beginnen met een leuke man of vrouw die je op de site gevonden hebt.

De kwaliteit van de berichten is goed, dat is logisch wat er zitten mensen van vlees en bloed achter de profielen die antwoorden.

Functionaliteiten van de site

Online flirten

De interface van de Nieuwe Flirt website is vrij simpel van aard.

Via de knop ‘Berichten’ kom je in een overzicht terecht waar alle berichten en chats staan weergegeven.

Er is een sectie met favorieten, hier vind je profielen terug die je hebt toegevoegd als favoriet.

Door op ‘Account’ te klikken kan je gegevens en foto’s van jezelf aan je eigen profiel toevoegen.

En er is een knop waar je credits kunt kopen.

Tot slot is er de mogelijkheid om uitgebreid te zoeken en natuurlijk kan je ook ziet welke andere profielen nu online zijn.

Chatten

De kernfunctionaliteit van Nieuwe Flirt.com is uiteraard de chatfunctie. Deze kan je niet missen.

Zodra je een profielfoto aanklikt staat de mogelijkheid om een bericht te sturen groot in beeld.

Niet zo gek, als je bedenkt dat deze site voor haar inkomsten afhankelijk is van het aantal verzonden berichten.

Foto’s uitwisselen

Bij de chatfunctie zit ook de mogelijkheid om foto’s te versturen en te ontvangen. Dit doe je door op de paperclip naast het berichtenvenster te klikken.

Eigenlijk precies zoals je gewend bent van berichtenapps zoals Whatsapp.

Waarom je foto’s van jezelf zou versturen naar een nep profiel weten we niet, maar we kunnen ons voorstellen dat het leuk is om spannende foto’s te ontvangen. Vooral omdat je hiervoor je best zult moeten doen.

Kosten

Kosten NieuweFlirt.com

Nieuwe Flirt werkt niet met vaste kosten per maand, maar met een creditsysteem. Je koopt bundels met credits, die je vervolgens uit kunt geven aan het verzenden van berichten.

De prijzen zijn ten tijde van het schrijven van deze review als volgt:

Aantal coins Prijs Kosten per bericht
8 €10 = €1,25 per bericht
25 €27,50 = €1,10 per bericht
45 €45 = €1,00 per bericht
100 €95 = €0,95 per bericht
200 €180 = €0,90 per bericht

Ons oordeel

Als je op zoek bent naar echt contact met een man of vrouw heeft hier aanmelden geen zin. Maar dat was je waarschijnlijk al duidelijk na het lezen van deze review.

Heb je alleen behoefte om te flirten of een beetje sexy te chatten, dan kan een datingsite als Nieuwe Flirt een uitkomst zijn:

Omdat je hier niet te maken hebt met echte mensen hoef je ook niet bang te zijn dat je iemands gevoelens kwetst. Je kunt lekker je fantasie de vrije loop laten.

De interactie met de profielen is behoorlijk realistisch, behalve dat ze misschien wat enthousiaster zijn om het gesprek gaande te houden dan op een gewone datingsite.

Hou wel in de gaten dat je per bericht een stevig bedrag betaalt.

De site maakt in de popup die verschijnt als je de site voor het eerst bezoek duidelijk dat het hier om een site met fictieve profielen gaat. Uiteraard zullen veel mensen dit niet lezen en direct weg klikken.

Zij zullen zich bekocht voelen als ze erachter komen dat het om een site met nepprofielen gaat. Nieuwe Flirt zou dit duidelijker in beeld kunnen zetten om misverstanden te voorkomen. Uiteraard zullen ze dan ook een deel van de inkomsten mislopen.

Tip

Hieraan kun je nep profielen op datingsites herkennen.

Alternatieven

Er zijn meerdere sites met entertainment profielen actief. Ben je op zoek naar een site die zo’n dienst biedt, dan kan je ook een kijkje nemen bij Rijpe Dating, Qupid, Stoute Date, Stoute Vrouwen, Bedswipe, Mysecretdate, Whatschat of Serieus Flirten.

Ben je op zoek naar een echte date, maar niet per se naar een relatie, bekijk dan het overzicht met sexdatingsites met echte profielen.

Ben je op zoek naar een man of vrouw in je leven en een serieuze relatie? Dan kan je hier datingsites vergelijken.

Deel dit artikel

Send this to a friend