Mysecretdate review: Vind jij hier die leuke man/vrouw of stel voor een spannende chat?

Mysecretdate is een fantasiedatingsite die zich richt op de niche van de discrete, pikante dates. Mannen, vrouwen en stellen zijn hier welkom om een profiel aan te maken en zich te verlekkeren aan het “regionale aanbod”.

“Elke dag melden zich honderden dames en heren aan,” zo beweert Mysecretdate op de homepage. Wij besloten de proef op de som te nemen en ons zelf ook in te schrijven voor een account.

Wat is Mysecretdate?

Mysecretdate is een zogenaamde fantasie of entertainment datingsite. Dit zijn site waarop je kunt chatten met fictieve profielen. Het gaat hier dus puur om het uitleven van een fantasie, echt afspreken met iemand die je hier tegenkomt behoort niet tot de mogelijkheden.

Als je op zoek bent naar singles voor een spannende date lijkt dit misschien raar, maar er is zeker een markt voor. Vergelijk het met het bellen naar een sekslijn of het kijken naar een camgirl.

Pluspunten en minpunten

Elke datingwebsite heeft sterke punten en zwakke punten. Dit zijn de belangrijkste voor Mysecretdate:

Pluspunten

 • Mooi design, duidelijke navigatie
 • Uitgebreide zoekmogelijkheden
 • Je kunt na aanmelding een beperkt aantal berichten sturen
 • Helpdesk simpel bereikbaar

Minpunten

 • Duur: een bericht sturen kost tot wel € 2,00
 • Echt afspreken niet mogelijk
 • De knop ‘credits kopen’ verschijnt pas als je een berichtje verzendt

Inschrijven en account activeren

Inschrijven my secret date

Je begint je aanmelding door aan te geven wat je bent: een man, een vrouw of een stel. Vervolgens vertel je of je een man, vrouw of stel zoekt. Wij besloten ons als man in te schrijven en een stel te zoeken. Vervolgens kies je een gebruikersnaam en wachtwoord. In je mailbox wacht een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik daarop en je bent binnen.

Eenmaal ingelogd, krijg je een aantal vragen die je dient te beantwoorden. Zo moet je aangeven waar je woont, wat je huidskleur, haarkleur, kleur ogen is, enzovoort. Vragen over penislengte en seksuele voorkeuren kun je overslaan.

Evenmin verplicht de site je ertoe om een profieltekst in te vullen of een foto te uploaden.

Mogelijkheden van een gratis account

Als je de eerder genoemde details hebt ingevuld, mag er geen twijfel over bestaan: op deze site draait het om seksdating. Op een rijkelijk gevulde beginpagina zien we een mix van beleefd glimlachende gezichten een ontblote lichaamsdelen. Ook met een gratis account kan je de profielen en foto’s gewoon bekijken. Het is zelfs mogelijk om aan 3 verschillende personen berichtjes te sturen. Daarna gaat die mogelijkheid op slot, tenzij je de portemonnee trekt en een creditbundel koopt.

Mogelijkheden betalend lid

Als je besluit om te betalen voor de diensten van My Secret Date, dan krijg je toegang tot alle mogelijkheden die de site biedt. De belangrijkste extra functionaliteit is zonder meer berichten sturen.

Hiermee kun je jouw fantasie ten volle uitleven: je kunt nu een echt gesprek hebben met die ondeugende contacten die je op de site tegenkomt. Houd er wel rekening mee dat je per bericht betaalt:

Kosten van credits

Je betaalt hier niet per maand een vast bedrag voor een lidmaatschap, zoals op de meeste datingsites, maar je moet bundels met credits kopen om van de betaalde functies gebruik te maken.

Op het moment van schrijven zijn de volgende creditbundels beschikbaar:

Aantal credits Kosten Prijs per bericht
5 €10 = €2 per bericht
10 €12,50 = €1,25 per bericht
25 €25 = €1 per bericht
50 €47,50 = €0,95 per bericht
100 €89,95 = €0,90 per bericht
150 €127,50 = € 0,85 per bericht

Je ziet het: hoe groter het creditpakket dat je koopt, des te minder een credit kost. Voor Nederlandse gebruikers bestaat de mogelijkheid om via iDEAL te betalen, terwijl onze Belgische vrienden de optie Bancontact zullen waarderen. Betalen met een creditcard is voor beide nationaliteiten een optie.

Wist je dat?

Datingsites die gebruik maken van credits in plaats van een vast maandabonnement werken vrijwel altijd met fake profielen. Een afspraakje regelen met deze profielen kan natuurlijk niet, maar chatten kunnen ze wel. En dat is dan ook meteen het verdienmodel van deze sites: zorgen dat jij zoveel mogelijk berichten verstuurt, want je betaalt per verzonden bericht.

Beoordelingen van Mysecretdate

Her en der op internet vind je Mysecretdate reviews van andere gebruikers. Die geven je een goed beeld van het algehele sentiment. De volgende quotes lijken representatief voor wat de meeste leden over Mysecretdate denken.

 • Het lijkt soms of je met een chatbot of medewerker chat.”
 • “Je wordt in de val gelokt om meer credits te kopen.”

Zoals je ziet hebben de meeste mensen niet door dat het hier om een datingsite met fake profielen gaat op het moment dat ze zich inschrijven. Dit is niet zo gek, want de melding hierover staat in de popup die verschijnt als je de site voor het eerst bezoekt. Maar ja, wie leest dat nou he…

Ons oordeel

Na het aanmaken van een gratis profiel stuurden we wat berichtjes naar bevallige dames, die verdacht snel en volledig antwoordden: “Hey hallo. Wat leuk dat je reageert: ik zou je graag wat beter leren kennen. Wat is je naam?”

Het is niet zo dat we bedrogen worden. Want wie de tijd neemt om de algemene voorwaarden door te lezen, ziet dat de uitgever zich het recht voorbehoudt “om zelf profielen op de website aan te maken en namens deze accounts berichten aan de gebruiker te verzenden. De gebruiker begrijpt en accepteert dat een deel van de profielen op de website gefingeerd zijn en deze enkel zijn aangemaakt om berichten mee uit te wisselen. Fysieke afspraken met de persoon in gefingeerde accounts is niet mogelijk.”

Ben je op zoek naar een relatie of een date met iemand van vlees en bloed, dan raden wij je aan een erotische datingsite te gebruiken die geen nepprofielen toestaat. Want ook al vind je hier de perfecte match, het blijft een fantasie.

Is dit waar je naar op zoek bent? Dan kan je Mysecretdate zeker een kans geven.

Uitschrijven bij Mysecretdate

Of je nu een gratis account had of credits had gekocht, het kan zijn dat je uitgekeken raakt op deze seksdatingsite. Gelukkig is het betrekkelijk eenvoudig om je uit te schrijven bij Mysecretdate.

Je profiel verwijderen doe je zo:

 1. Klik rechtsboven op de tandwieltjes.
 2. Klik vervolgens op Settings.
 3. In de pop-up die verschijnt klik je op Account verwijderen.
 4. Vul tweemaal je wachtwoord in om de verwijdering te bevestigen.
 5. Je belandt op de homepage van Mysecretdate als de verwijdering compleet is.

Contact

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan bij het gebruik van de site? Dan kan je contact opnemen met de helpdesk. Dit kan door een bericht te sturen via het contactformulier, via het e-mailadres van het bedrijf dat deze datingsite beheert. Ook vind je op de contactpagina een telefoonnummer waarmee je contact kunt opnemen.

Alternatieven

Ben je op zoek naar een alternatief voor Mysecretdate? Vergelijkbare datingsites die je kunt gebruiken voor een spannende chat zijn:

Wilt je liever echt met iemand kunnen afspreken voor een spannende date? Bekijk dan eens de volgende sites:

Geschreven door Onno de Boer
Dating coach en ervaringsdeskundige Onno onderwerpt voor DatingGuru.nl datingsites aan een kritische blik. Ook deelt hij hier zijn eigen hoogtepunten en dieptepunten met online dating.

Deel dit artikel

Wat is jouw ervaring met Mysecretdate?

Send this to a friend