Lexa kosten: Dit zijn de prijzen van een abonnement

Het gratis Lexa lidmaatschap is leuk om de mogelijkheden van deze populaire datingsite te bekijken, maar als je daadwerkelijk een partner wilt vinden zal je een full membership moeten nemen. Hieronder lees je welke kosten Lexa hiervoor rekent en wat je daar voor terugkrijgt.

Wat kost een Lexa abonnement?

De prijs van een Lexa abonnement is afhankelijk van de looptijd die je kiest.

Je kunt kiezen voor een lidmaatschap met een duur van 1, 3 of 6 maanden.

Bij een membership met een duur van 6 maanden zijn de kosten per maand aanzienlijk lager dan bij een membership met een looptijd van 1 maand.

Op het moment van schrijven zijn de Lexa kosten als volgt:

Kosten per maand en totale kosten over de hele looptijd

Wat kost Lexa?

Kostenoverzicht bijgewerkt op: 27-02-2024
Lengte abonnementKosten per maandKosten totaal
1 Maand €29,99 €29,99
3 Maanden €21,99 €65,97
6 Maanden €14,99 €89,94

Zoals je ziet verschillen de prijzen van de 3 maanden en 6 maanden lidmaatschappen over de hele looptijd maar een kleine 25 euro. Afhankelijk van de tijd die je nodig denkt te hebben om bij Lexa een partner te vinden zijn de abonnementen van 1 maand of 6 maanden dus de beste deal.

Dit kan je met een betaald membership

Hierboven heb je gezien welke kosten Lexa rekent, maar wat krijg je daarvoor terug?

Wel, ongeachte welke looptijd je kiest krijg je toegang tot de volgende functies:

  • Onbeperkt berichten lezen en verzenden
  • Uitgebreide zoekfunctie
  • Alle foto’s van een ander Lexa lid bekijken
  • Onbeperkt profielen bekijken
  • Gebruik van zowel de Lexa site als de Lexa app.

Dit zijn de functies die je van een goede datingsite mag verwachten en hiermee heb je voldoende gereedschap in handen om een date te vinden.

Maar het kan uiteraard altijd meer. Voor wie meer wil heeft Lexa extra opties die je bovenop het abonnement aan kunt schaffen: Control, Premium, Boost en Incognito.

De extra functies van Lexa kosten het volgende:

Add-on Prijs
Control €6,99 p/m
Premium €9,99 p/m
Boost €1,99 per keer
Incognito €1,99 voor 24 uur /
€9,99 p/m

Wat kan je met deze extra mogelijkheden?

Control

Nou moeten we zeggen dat we ‘Control’ een beetje een ongelukkig gekozen naam vinden in de context van relaties, maar het dekt de lading wel.

Met de optie Control kan je bepalen wie met jouw contact kan opnemen via een contactfilter. Handig als je super knap bent en overspoeld wordt met berichten andere leden.

Daarnaast kan je om leesbevestigingen vragen van de berichten die jij hebt verstuurd. Zo kan je zien of iemand je bericht niet gelezen heeft of gewoon geen reactie geeft.

Om gebruik te maken van Control betaal je €6,99 per maand extra bovenop maandkosten van je lidmaatschap.

Premium

Met Premium word je als eerste voorgesteld aan nieuwe leden. En, belangrijker nog, zij kunnen dan ook contact opnemen met jou, ook als ze slechts een gratis account hebben. Hiermee bereik je dus een grotere groep singles.

Je kunt gebruik maken van deze optie door 9,99 euro per maand extra te betalen. Je kunt je op elk moment aanmelden, dus als je nieuw bent bij Lexa kan je ook eerst rustig het gewone membership uitproberen.

Boost

Met Boost kan je tijdelijk de zichtbaarheid van je profiel verhogen. Als je de boostfunctie aanzet wordt jou profiel in korte tijd aan meer andere Lexa singles getoond dan gewoonlijk. Hierdoor krijg je meer reacties van andere leden.

Handig als je weinig tijd hebt: zo krijg je snel meer berichten van mensen die in jou geïnteresseerd zijn.

Lexa Boost kost €1,99 per keer. De tijd dat een Boost actief blijft hangt af van het aantal reacties dat hij genereert, maar duurt maximaal 4 uur.

Incognito

Met Incognito kan je andere profielen bezoeken zonder dat de leden die je bekijkt hiervan een melding krijgen.

Incognito kost €1,99 voor 24 uur, of €9,99 voor een maand.

Automatische verlenging

Als je een betaald lidmaatschap neemt, dan wordt dit na afloop automatisch met een maand verlengd. Wil je geen gebruik meer maken van Lexa dan moet je dus niet vergeten je abonnement stop te zetten zodat je geen onnodige kosten maakt. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.

Je hebt tot 14 dagen na het aangaan van je lidmaatschap de mogelijkheid om dit kosteloos te ontbinden, dit is het herroepingsrecht zoals bedoeld in artikel 6 van de Thuiswinkelvoorwaarden.

Betaalmogelijkheden

Een Lexa membership betalen kan via een van de deze betaalmethodes:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Paypal

Meer weten over Lexa? Lees de hele review.

Deel dit artikel

Send this to a friend