Lexa events

Lexa events zijn activiteiten of evenementen waarop je “in het echt” singles kunt leren kennen. Dit is voor velen een welkome aanvulling op online daten.

Er zijn verschillende soorten events van Lexa waarop je jezelf kunt inschrijven, bijvoorbeeld een pubquiz, een cocktail workshop of een bezoekje aan de Affordable Art Fair.

De single events van Lexa bieden je de kans om op een ontspannen manier nieuwe mensen te leren kennen. Op deze manier ontmoet je mannen of vrouwen net zoals je anders ook zou doen, met als grootste verschil dat iedereen die je hier ontmoet ook single is. En dus een potentiële date kan opleveren.

Een Lexa event bezoeken

Lexa organiseert events

Alle leden van datingsite Lexa kunnen zich inschrijven voor een evenement. In de evenementen agenda op de Lexa site (1) of app kan je zien welke events gepland staan. Je kunt zoeken op locatie en op type event.

Het kan ook zijn dat Lexa je uitnodigt om een event te bezoeken, ze zorgen er namelijk voor dat er gelijkgestemde singles op een evenement afkomen, zodat de kans voor iedereen zo groot mogelijk is om een leuke man of vrouw te ontmoeten.

Vrienden meenemen

Als je het spannend vindt om alleen te gaan, mag je een vriend of vriendin meenemen. Kies wel een vriend of vriendin die ook vrijgezel is, want alle andere bezoekers zijn ook vrijgezellen. En ze komen allemaal naar deze events om gezellig te daten.

Welke soorten events zijn er?

Er zijn verschillende soorten events die door Lexa worden georganiseerd. Van kleinschalig tot groot en van rustig tot actief. Zo kan je een activiteit kiezen die bij je past en ontmoet je singles met dezelfde interesses.

Als je echt avontuurlijk bent kan je zelfs op een vakantie gaan, zodat je in een gezellige vakantiestemming met andere singles kunt ontspannen.

De meeste events vinden plaats in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.

Het aanbod aan events verschilt steeds, maar dit is ongeveer wat je kunt verwachten:

Workshops

Lexa workshops

Een deel van de events die je kunt bezoeken zou je kunnen categoriseren als workshops. Hierbij kan je denken aan een kookworkshop, een avond wijn proeven of meedoen aan een training om je dating skills te verbeteren.

Kortom: leuke bezigheden waarin je in een ontspannen sfeer een indruk van de andere singles kunt krijgen.

Borrels

Lexa borrels

Op de Lexa borrels kan je onder het genot van een hapje en drankje nieuwe mensen ontmoeten.

Een borrel met anderen die je niet kent kan misschien een beetje intimiderend lijken als je zelf niet zo makkelijk op iemand af stapt. Daarom helpen de aanwezige gastheren en gastvrouwen van Lexa de interactie tussen alle bezoekers op gang komen.

Activiteiten

Lexa activiteiten

Ben je een actieve buiten single? Geen nood, ook voor jou zit er zeker een event tussen het aanbod. Kies bijvoorbeeld om te gaan wandelen door de natuur of ga een dagje surfen.

Vakanties

Vakanties zijn de nieuwe datingsites.

Is een event van één dag niet genoeg voor je? Gelukkig worden er ook complete reizen georganiseerd door Lexa.

Hierbij ga jij met een groep vrijgezellen op vakantie naar een leuke plek en laat je de setting zijn werk doen.

Ook hier mag je vrienden meenemen als je dit wilt.

Kosten

De kosten voor deelname verschillen per event.

Meer over Lexa

Deel dit artikel

Send this to a friend