Flirtmee

Flirtmee: 18+ chat met video en geluid (en alternatieven)

Flirtmee is een 18+ webcam chat site waar je gratis ondeugend kunt chatten met andere gebruikers.

Bij de meeste datingsites ben je vooral in de weer met foto’s en berichtjes. Bewegend beeld is er niet bij, waardoor je een eenzijdig beeld van gebruikers krijgt. Flirtmee brengt hier verandering in met een camchat die gebruikers ‘in actie’ laat zien: achter hun computer, in beweging, al dan niet met kleren aan.

Inderdaad, je kunt hier terecht als je wilt webcammen en flirten maar ook als je een seksdate zoekt.

In dit artikel lees je of het de moeite waard is om een Flirtmee profiel aan te maken, wat de voor- en nadelen zijn en welke alternatieven je kunt overwegen.

De eerste indruk

Flirtmee maakt gebruik van de webcams en microfoons die tegenwoordig in elke laptop ingebouwd zijn.

Wanneer je naar flirtmee.nl gaat om te chatten, vraagt jouw browser je eerst of jij je webcam en microfoon wilt activeren. Nadat je daar toestemming voor hebt gegeven, zie je jezelf in beeld.

Zo kun je even checken of je er piekfijn uitziet, voordat je de cams van andere gebruikers bekijkt.

Je komt binnen in een chatroom. Deze ziet er enigszins verouderd uit en lijkt op de browser-chats van rond de eeuwwisseling. Maar het verschil wordt duidelijk zodra je op een gebruikersnaam klikt, want dan verschijnen de beelden van de webcam van die persoon in beeld.

Veel mannen, weinig vrouwen

Op een dinsdag rond het middaguur logden wij als gasten in. Je hoeft geen account aan te maken om hier (gratis) te kunnen (video-) chatten.

We komen binnen in de lobby, waar 136 chatters rondhangen.

Wat als eerste opvalt is de man vrouw verhouding: 17 van hen zijn vrouwen, de rest is man. En maar 5 van die 17 vrouwen hebben hun cam ingeschakeld. We kunnen 4 cams tegelijkertijd bekijken.

Naast de lobby vind je hier chatrooms die door andere gebruikers zijn aangemaakt. De namen ervan zijn behoorlijk suggestief – we zijn immers op een sex chat site. Tot de meest kuise namen behoren ‘naaktvrije zone’, ‘mooie borsten’ en ‘meisje 20 jaar’. Dat meisje van 20 jaar was overigens nergens te bekennen in die chatroom.

Gratis 18+ amateur profielen

Het is leuker om een gratis Flirtmee profiel aan te maken, omdat je dan in een geheel nieuwe omgeving komt, die ideaal is voor seksdating.

Via de zoekfunctie kun je uitgebreid zoeken naar gebruikers met jouw seksuele voorkeuren, met pikante foto’s, bij jou in de buurt of juist wat verder weg.

Je mag gratis berichtjes sturen en ook de video’s bekijken van gebruikers die die openbaar hebben gemaakt.

Tijdens onze test hebben wij een vijftal berichten verstuurd maar geen reacties ontvangen. Volgens de website zelf is het ‘s avonds behoorlijk druk, met in de camchat zo’n 1000 tot 1300 bezoekers.

Logischerwijs is het op het profiel-gedeelte dan ook drukker.

Ons oordeel

Al is een openbare camchat een goed idee, in de praktijk werkt het naar onze mening niet.

Pluspunten en minpunten

Pluspunten

 • De site is gratis.
 • Het aanmaken van een profiel is heel laagdrempelig.
Minpunten

 • Veel dames hebben hun camera’s uit en veel heren richten hem op hun kruis.
 • De lobby is te groot en de privéchats zijn te klein en vaak word je er zonder pardon uitgeknikkerd.
 • Leuker, maar minder interactief, is het op het besloten gedeelte waar alleen mensen met een Flirtmee profiel welkom zijn. En als het aanmaken van zo’n profiel je maar 2 minuten kost, is dat een kleine moeite.
 • De navigatie van de site is wat tricky, want er staat naast de profielen ook veel reclame voor ander chat sites waarvoor je moet betalen. De reclame kan lastig te onderscheiden zijn van de Flirtmee profielen.

We hebben het idee dat je hier veel tijd moet doorbrengen om er één of meerdere dates uit te slepen, wat natuurlijk logisch is: bij een seksdate staat er meer op het spel. Maar dat er een doelgroep is voor Flirt Mee geloven we zeker.

Flirtmee profiel verwijderen

Het kan gebeuren dat je een Flirtmee profiel in het heetst van de strijd aanmaakt, en hier later spijt van krijgt. Of misschien vind je hier de man of vrouw van je dromen. Hoe dan ook, vroeg of laat wil je jouw Flirtmee profiel opzeggen.

De optie hiervoor is een beetje verstopt, maar met behulp van dit stappenplan kom je er letterlijk en figuurlijk uit.

 1. Log eerst in op de Flirt Mee.
 2. Klik vervolgens op Settings.
 3. Klik daarna op het tabblad Privacy.
 4. Onderaan bij Who can view my profile heb je de optie om je account te cancelen.
 5. Klik vervolgens op Submit en op de Ja-knop. Klaar!

Flirtmee alternatieven

Denk je na het lezen van deze review dat Flirtmee niet helemaal aan jouw wensen voldoet of heb je de site uitgeprobeerd en wil je toch wat meer dan alleen geil chatten met een 90ies look?

Bekijk dan een van de alternatieven voor chat en seksdating.

Of ga naar onze datingsite vergelijker en vink de opties “erotisch daten” en “videochat beschikbaar” aan om een lijstje met Flirtmee alternatieven te vinden: