Beste datingsite

Wat is de beste datingsite van Nederland?

Er bestaat niet zoiets als de objectief beste datingsite van Nederland. Wat de beste datingsite is hangt af van van je wensen, je middelen en je persoonlijkheid. Om je toch te helpen kiezen hebben we hier een lijstje gemaakt van de vijf meest populaire datingsites van Nederland. Dit zijn waarschijnlijk de beste datingsites om te kiezen omdat ze een groot bereik hebben en je er dus veel potentiële dates kunt vinden.

Onder het overzicht vindt je overzichtelijk en kort de belangrijkste kenmerken van elke online datingsite. Om bij onze complete recensie van elke aanbieder te komen kan je zowel op het plaatje in het overzicht klikken, of op de link in de korte beschrijving.

Overzicht populaire datingsites

Korte omschrijvingWat kunt u met een gratis lidmaatschap?Kosten premium lidmaatschap
EliteDatinggratis-aanmeldingEliteDating biedt serieuze dating voor singles die op zoek zijn naar een vaste relatie.

Ledenaantal: 13 miljoen in Europa.

Een profiel maken, andere profielen bekijken, de persoonlijkheidstest en berichtjes sturen zijn allemaal gratis.Vanaf € 17,90 per maand.

Lees onze complete EliteDating review.

lexa informatieGratis aanmeldingLexa is Europa’s grootste datingsite.

Ledenaantal: 1,9 miljoen single leden in Nederland.

Een profiel maken en andere profielen bekijken, zoeken en flirten. Berichten sturen en ontvangen is niet gratis.Vanaf € 9,95 per maand.

Lees onze complete Lexa review.

parship Gratis aanmelden bij EliteDatingPARSHIP is pionier op het gebied van wetenschappelijk onderbouwde online dating.

Ledenaantal: 10 miljoen leden in 14 landen.

Partnervoorstellen op basis van de gratis persoonlijkheidstest, flirten, foto’s toevoegen en tot 3 contactverzoeken per dag versturen of ontvangen.Vanaf € 29,90 per maand.

Lees onze complete Parship review.

PepperPepper is een relatief nieuwe datingsite die zich richt op gebruiksgemak.

Ledenaantal: –

Profiel aanmaken, profielen bekijken, persoonlijkheidstest doen en matches ontvangen op basis van de test.Vanaf € 8,50  per maand.

Lees onze complete Pepper review.

be2 informatieGratis Aanmeldenbe2 selecteerd matches voor u gebaseerd op hun gratis persoonlijkheidstest.

Ledenaantal: 17 miljoen leden wereldwijd.

Een profiel maken en de persoonlijkheidstest zijn gratis, foto’s bekijken en berichtjes versturen en ontvangen nietVanaf € 19,90 per maand.

Lees onze complete be2 review.

Wat zijn de beste datingsites om uit te kiezen?

EliteDating

Van de drie websites met gratis persoonlijkheidstest vinden wij EliteDating de beste datingsite voor het vinden van een serieuze relatie. EliteDating.nl is een nieuwe speler op de online relatie markt in Nederland, met als sterke punten succesvolle relatiebemiddeling met een gratis persoonlijkheidstest.

Lees hier onze uitgebreide beschrijving van EliteDating.nl, of probeer EliteDating.nl direct en gratis uit!

Pepper

Pepper is een fris en fruitige datingsite waarbij het visuele aspect voorop staat. Profielen bestaan uit collages van foto’s, video’s en geluidsfragmenten waarmee iemand kan laten zien wat hij of zij leuk vindt.

Pepper biedt een gratis persoonlijkheidstest op basis waarvan voorstellen worden gedaan voor dates.

Lees hier onze uitgebreide review van Pepper. Of probeer maak direct een gratis account aan.

Be2

Het online relatiebemiddelingsbureau Be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddelingen op internet. Be2.nl heeft als sterkste punt een gratis en vrijblijvende persoonlijkheidstest, en belooft resultaten binnen enkele minuten. Ze sturen de uitslag en een lijst met partners die bij u passen, en geven u de mogelijkheid gratis een berichtje te sturen naar elk van de mogelijke partners.

Lees hier onze uitgebreide beschrijving van be2.nl, of probeer be2.nl direct en gratis uit!

Lexa

Lexa bestaat sinds 2002, en is al geruime tijd één van de grootste sites op het gebied van online dating in Nederland met meer dan 1,9 miljoen Nederlandse singles op zoek naar een relatie. Op lexa.nl kan je je gratis inschrijven. Dit houdt in dat je een profiel aan kan maken, andere profielen kan bezoeken en kan flirten met andere singels. Berichtjes sturen is niet mogelijk met een gratis lidmaatschap.

Lees hier onze uitgebreide beschrijving van lexa.nl, of probeer lexa.nl direct en gratis uit!

Parship

Als je fan van testen bent, is Parship.nl misschien de beste datingsite voor je. Parship is een van de grootste en meest gerespecteerde datingsites in de Benelux, en gebruikt een gratis wetenschappelijke persoonlijkheidstest om de juiste matches te selecteren en aan je voor te stellen.

Lees hier onze uitgebreide beschrijving van parship.nl, of probeer parship.nl direct en gratis uit!