Be2

be2 review: Gratis liefdestest met succesgarantie

Be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddeling websites. Be2 heeft als sterkste punt een gratis en vrijblijvende persoonlijkheidstest (of “liefdestest”), en belooft resultaten van deze test binnen enkele minuten! Ze sturen de uitslag en een lijst met partners die bij u passen, en geven u de mogelijkheid gratis een berichtje te sturen naar elk van de mogelijke partners. Om meer berichten te sturen, of om de antwoorden op uw bericht te lezen, moet u betalend (premium) lid worden.

be2 succesgarantie

Dankzij de liefdestest zijn al heel veel van de premiumleden van be2 aan een relatie geholpen. Meer dan 40% van alle premiumleden vindt een nieuwe, vaste partner via be2! Op basis van de resultaten van de wetenschappelijke persoonlijkheidstest stelt be2 u alleen personen voor die volgens be2 bij u passen. Ze zijn zo overtuigd van de kwaliteit van hun matches, dat ze een succesgarantie geven: be2 garandeert dat premiumleden (=betaald lidmaatschap) contact leggen met ten minste 10 andere leden. Als u deze 10 contacten als premium lid niet haalt wordt uw lidmaatschap gratis verlengd.

De liefdestest van be2

Be2 biedt, net zoals Parship en EliteDating, een gratis persoonlijkheidtest. Be2 noemt deze persoonlijkheidstest een “liefdestest”. Maar wat houdt dat nou precies in, die gratis liefdestest?

Uit deze liefdestest komen jouw persoonlijkheidskenmerken naar voren. Dit geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid, maar ook in dat van jouw ideale partner. Door analyse van de liefdestest is het mogelijk om andere singles te vinden die ook de test hebben gedaan, en die perfect aansluiten bij jouw eisen, wensen en persoonlijkheid. Hierdoor is de kans groot dat je met een andere single wordt gematcht die ook werkelijk bij jou past.

Op basis van de uitslag van jouw liefdestest, krijg je een aantal profielen van andere singles die, wetenschappelijk gezien, met jou matchen. Je bekijkt deze profielen op je gemak en kiest dan met wie je contact zou willen hebben. Jij bepaalt zelf of en wanneer dit contact wordt uitgebreid.

Dus ben jij single en klaar voor de ware liefde? Schrijf je nu in en doe de liefdestest!

be2 liefdestest

Probeer be2 gratis uit en doe de liefdestest

Het gratis lidmaatschap van be2 bestaat uit de volgende stappen:

  1. De liefdestest. Deze persoonlijkheidstest vormt de basis van hun service – en is daarom zo belangrijk. Neemt u even de tijd om de vragen in alle rust te beantwoorden. Op basis van de test krijgt u voorstellen voor partners die bij u passen.
  2. Zodra u de test heeft uitgevoerd, ontvangt u informatie over uw persoonlijkheid evenals een uitgebreide beschrijving van uw ideale partner – gratis en geheel vrijblijvend.
  3. Eerste aanbevolen partners. Onmiddellijk na de evaluatie ontvangt u uw eerste aanbevolen partners. Bekijk hun profielen en neem contact met hen op. Misschien is één van hen de partner van uw dromen.

U kunt de gratis service net zolang uitproberen als u wilt. Als u uw aanbevolen partners beter wilt leren kennen, kunt u een Premium-lidmaatschap afsluiten: u kunt dan zoveel persoonlijke berichten lezen en schrijven als u wilt en foto’s van uw aanbevolen partners duidelijk zien. Dankzij het interne mailsysteem communiceert u veilig en anoniem met uw aanbevolen partners.

Let op: leden zonder Premium-lidmaatschap kunnen slechts één persoonlijk bericht sturen naar elke aanbevolen partner.

Kosten en voordelen van een premium-lidmaatschap:

Om alle voordelen van be2 te ervaren zal je vroeg of laat je lidmaatschap willen opwaarderen naar een premium-lidmaatschap. Dit premium-lidmaatschap kan worden afgesloten voor een periode van 1, 2, 3, 6 of 12 maanden. Een een tot drie 3 maanden lidmaatschap kost €49,90 per maand. Een lidmaatschap voor 6 maanden kost €29,90, en voor een jaar betaalt u € 24.90 per maand.

De voordelen en voorwaarden van een premium-lidmaatschap zijn:

  • Met een premium-lidmaatschap kan je alle persoonlijke berichten lezen en berichten schrijven naar andere leden. Leden die geen premium-lidmaatschap hebben kunnen alleen voorgeschreven, algemene berichten  sturen.
  • Als Premium Lid kan je de foto’s zien van partner aanbevelingen. Foto’s zijn wazig voor leden zonder premium-lidmaatschap.
  • Elk premium-lidmaatschap van 3 maanden of langer krijgt een volledige succes garantie. be2 belooft dat je contact kunt vestigen met  minstens 10 van hun partner aanbevelingen in de periode van je premium-lidmaatschap. Als je minder dan 10 contacten maakt, dan wordt je premium-lidmaatschap gratis verlengd.

Let op! Uw premium-lidmaatschap wordt automatisch verlengd. U kunt de automatische verlenging echter te allen tijde stopzetten. Voor zover niet anders vermeld, geldt een opzegtermijn van 14 dagen.

Be2 opzeggen

Als je besluit dat je geen (betalend) lid van be2 meer wilt zijn kan je via deze stappen je profiel verwijderen.

Eerst moet je je premium-lidmaatschap stopzetten. Dit kun je doen door eerst naar “Instellingen” en daarna naar “premium-lidmaatschap” te gaan.

Daarna (of gelijk, als je geen premium lid bent) kun je je profiel wissen via “instellingen” en “Profiel wissen/deactiveren”.

Contact

Wilt u contact opnemen met b2 voor vragen of opmerkingen, dan kan dat per e-mail. Het e-mail adres voor contact is:

Be2 nu gratis uitproberen