Be2

be2 review: Gratis liefdestest met succesgarantie

be2 is een grote internationale online datingsite die met 16 miljoen leden actief is in 30 landen. Ook in Nederland is de site populair.

be2 heeft als sterkste punt een gratis en vrijblijvende persoonlijkheidstest (of “liefdestest”), en belooft resultaten van deze test binnen enkele minuten! Ze richten zich op het dating segment dat op zoek is naar een serieuze relatie.
Site nu bezoeken

be2 succesgarantie

be2 claimt dat 40% van alle premiumleden een nieuwe vaste partner via be2 vindt! Ze zijn zo overtuigd van de kwaliteit van hun matches, dat ze een succesgarantie geven: be2 garandeert dat premiumleden contact leggen met ten minste 10 andere leden. Als je deze 10 contacten als premium lid niet haalt wordt je lidmaatschap kosteloos verlengd.

De liefdestest van be2

Be2 heeft, net zoals Parship en EliteDating, een persoonlijkheidtest. Be2 noemt deze persoonlijkheidstest een “liefdestest”. Maar wat houdt dat nou precies in, die liefdestest?

Uit deze liefdestest komen jouw persoonlijkheidskenmerken naar voren. Dit geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid, maar ook in dat van jouw ideale partner. Door analyse van de liefdestest is het mogelijk om andere singles te vinden die ook de test hebben gedaan, en die perfect aansluiten bij jouw eisen, wensen en persoonlijkheid. Hierdoor is de kans groot dat je met een andere single wordt gematcht die ook werkelijk bij jou past.

Op basis van de uitslag van jouw liefdestest, krijg je een aantal profielen van andere singles die, wetenschappelijk gezien, met jou matchen. Je bekijkt deze profielen op je gemak en kiest dan met wie je contact zou willen hebben. Jij bepaalt zelf of en wanneer dit contact wordt uitgebreid.

Gratis lidmaatschap

Je kunt gratis een profiel aanmaken bij be2. Het gratis lidmaatschap bestaat uit de volgende stappen:

 1. De liefdestest. Deze persoonlijkheidstest vormt de basis van hun service – en is daarom zo belangrijk. Neem tijdens het inschrijven even de tijd om de vragen in alle rust te beantwoorden. Op basis van de test krijg je voorstellen voor partners die bij je passen. Een deel van de vragen uit de liefdestest.
 2. Nadat je de test hebt gedaan, kan je in je profiel een beschrijving van je persoonlijkheidsprofiel lezen. Het be2 persoonlijkheidsprofiel
 3. Eerste aanbevolen partners. Nadat je een account hebt aangemaakt en de test hebt gedaan krijg je meteen een lijst van aanbevolen partners te zien. Bij elk profiel zie je een score die aangeeft in hoeverre jullie met elkaar matchen. Overzicht met matches.

Helaas zijn wel vrijwel alle foto’s op de profielen wazig gemaakt en moet je eerst betalend lid worden om de foto’s te kunnen bekijken. De informatie op het profiel is wel toegankelijk.

Nadat je de persoonlijkheidstest hebt doorlopen kun je meer informatie over jezelf toevoegen. Terwijl je rondklikt op zoek naar een leuke man of vrouw krijg je af en toe vragen over jezelf voorgeschoteld. Door deze te beantwoorden kan een potentiële match meer over je te weten komen.

Je kunt je gratis be2 profiel zo lang gebruiken als je wil, maar eerlijk is eerlijk: zonder te betalen kan je er vrij weinig mee.

Als je de aanbevolen partners beter wilt leren kennen moet je een betalend lid worden. Daarmee kan je zoveel persoonlijke berichten lezen en schrijven als je wil en foto’s van je aanbevolen partners duidelijk zien.

Premium lidmaatschap

Als je serieus op zoek bent naar een partner en je wilt succes hebben met de service van be2, dan zul je een betaald lidmaatschap moeten nemen.

Overzicht gratis vs premium

Met een premiumlidmaatschap kan je:

 • …alle persoonlijke berichten lezen en onbeperkt berichten schrijven naar andere leden. Leden die niet Premium zijn kunnen alleen voorgeschreven, algemene berichten  sturen.
 • Als Premium Lid kan je de foto’s zien van partner aanbevelingen. (Als gratis lid kan je de foto’s alleen wazig bekijken.)
 • Je kunt zien wie je profiel bekeken heeft.
 • Je kunt matches toevoegen aan een lijst met favorieten.
 • Als Premium gebruiker van be2.nl krijg je een volledige succes garantie: Dit houdt in dat be2 belooft dat je contact kunt vestigen met minstens 10 van hun partner aanbevelingen in de periode van je premium-lidmaatschap. Als je minder dan 10 contacten maakt, dan wordt je premium-lidmaatschap kosteloos verlengd.

Kosten

Je kunt kiezen uit een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. Hoe meer maanden je in één keer koopt, des te goedkoper is het per maand.

Kosten

 • 3 maanden: €49,90 p/m
 • 6 maanden: €29,90 p/m
 • 12 maanden: 24,90 p/m

Let op! Je abonnement wordt automatisch verlengd. Je kunt de automatische verlenging echter te allen tijde stopzetten. Voor zover niet anders vermeld, geldt een opzegtermijn van 14 dagen.

be2 opzeggen

Als je besluit dat je geen (betalend) lid van be2 meer wilt zijn kan je via deze stappen je profiel verwijderen.

Eerst moet je je lidmaatschap stopzetten. Dit kun je doen door eerst naar “Instellingen” en daarna naar “premium-lidmaatschap” te gaan.

Daarna (of gelijk, als je geen premium lid bent) kun je je profiel wissen via “instellingen” en “Profiel wissen/deactiveren”.

be2 app

be2 beschikt ook over een app voor zowel Android als Apple.

Met de app kan je alles met je account wat je ook op je computer kunt, alleen dan onderweg.

De app is kosteloos te downloaden, alleen ook hiervoor geldt dat je zonder betaald lidmaatschap niet veel kunt.

Betrouwbaarheid

Hoewel be2 niet is aangesloten bij het Keurmerk Veilig daten of de Thuiswinkelwaarborg staan ze wel goed bekend. Ook hebben ze een privacymedewerker in dienst die ervoor verantwoordelijk is dat je gegevens volgens de AVG-wetgeving wordt verwerkt.

Profielen op de be2 dating website worden gecontroleerd op echtheid. Kom je toch een profiel tegen dat je niet vertrouwd dan kan je die met 1 druk op de knop rapporteren zodat er een medewerker naar gaat kijken.

Ook kan je leden blokkeren als je dit wil, zodat ze jou niet kunnen zien.

Contact

Wil je contact opnemen met de be2 klantenservice voor vragen of opmerkingen, dan kan dat per e-mail. Het e-mailadres voor contact is:

be2 nu gratis uitproberen

Ben je na het lezen van deze review nieuwsgierig geworden?

Gratis account aanmaken