Badoo verwijderen: In 9 SIMPELE stappen je account opzeggen

Badoo verwijderen is in de meeste gevallen niet moeilijk. Als je zelf je een account hebt gemaakt en je hebt nog toegang, dan kan je in negen simpele stappen je profiel wissen.

Hoe je een ongewenst Badoo profiel kunt verwijderen dat je zelf niet hebt aangemaakt of waar je geen toegang meer tot hebt lees je aan het eind van dit artikel.

Let op: De Badoo app van je telefoon wissen is niet hetzelfde als je profiel verwijderen. Als je alleen de app van je telefoon verwijderd blijft je account bestaan.
In dit artikel lees je hoe je het complete Badoo profiel kunt verwijderen, zodat je niet meer zichtbaar bent.

Verwijderen via de computer

Volg deze stappen om je profiel te verwijderen:

 1. Log in via https://badoo.com. Je vindt de inloglink rechtsboven op de pagina.Screenshot van de inlogknop
 2. Nadat je bent ingelogd klik je op je profielfoto (linksboven). Stap 2: Klik op je profielfoto
 3. Klik hierna op het tandwieltje om bij je instellingen te komen. Stap 3: Klik op tandwieltje
 4. Scroll naar beneden tot de optie ‘Profiel verwijderen‘. Klik hierop.
 5. Nu verschijnt er een popup met een paar opties. Kies de optie ‘Je profiel verwijderen‘ en klik vervolgens op ‘Verder‘ (onder de grote blauwe knop). Screenshot van de uitschrijflink
 6. In deze stap vraagt Badoo om een reden op te geven voor de verwijdering van je profiel. Kies er een, en klik op ‘Verder‘ onder de grote blauwe knop.Stap 6: Kies een reden voor verwijdering
 7. Hierna wordt gevraagd om de reden van vertrek toe te lichten, kies een optie een klik op weer op de link ‘Verder‘ onder de blauwe knop.
 8. Stap 7: Licht de reden toe. Tot slot moet je nog je wachtwoord en de captcha invullen om je uitschrijving af te ronden. Klik hierna op de link ‘Verwijder mijn account’. Wederom onder de blauwe knop.Account definitief verwijderen
 9. Great success. Je hebt je Badoo profiel nu gewist. Krijg je spijt, dan kan je binnen een maand je account laten herstellen. Mocht je dit willen, neem dan contact op met de Badoo helpdesk. Zij sturen je dan een e-mail met een link om de verwijdering ongedaan te maken.

Na 30 dagen is je profiel definitief foetsie.

Als je een Badoo app op je telefoon had staan kan je deze via iTunes of Google Play de-installeren.

Verwijderen via de app op je telefoon

Je kunt je profiel ook deleten vanuit de app op je telefoon. Volg hiervoor de volgende stappen:

 1. Open de Badoo app.
 2. Ga naar je profiel toe (rechts onderin)
 3. Klik op het tandwieltje naast je profielfoto.
 4. Nu ben je in de instellingen terechtgekomen. Scroll naar beneden totdat je de optie ‘Account‘ ziet. Klik hierop.
 5. Nu krijg je een aantal opties te zien. Om je account volledig te wissen kies je de onderste optie met de tekst ‘Account verwijderen‘. Verwijderpagina in de app
 6. Badoo gaat nu proberen om je op andere gedachten te brengen. Laat je niet afleiden en kies nogmaals voor ‘Je profiel verwijderen‘ en klik op verder.
 7. In de laatste stap moet je een reden opgeven (kies er een die je leuk vindt) en klik nogmaals op ‘Account verwijderen‘.

Als je deze stappen doorlopen hebt, is je Badoo profiel weg. Net als wanneer je je profiel wist via de computer geldt ook hier dat je account binnen 30 dagen hersteld kan worden, mocht je dit willen. Hierna is je account definitief weg.

Tot slot kan je nog de app van je telefoon verwijderen, want die heb je niet meer nodig. Doe dit via iTunes of Google Play, of op de manier die je gewend bent om apps van je telefoon te verwijderen.

Ongewenst Badoo account verwijderen

Het komt ook voor dat mensen een account bij Badoo hebben dat ze niet zelf hebben aangemaakt. Of Badoo informatie van Facebookprofielen heeft geschraapt en hier eigen profielen mee heeft aangemaakt of dat mensen zonder te weten een account hebben aangemaakt omdat ze bijvoorbeeld op een spam e-mail van Badoo hebben geklikt is niet helemaal duidelijk.

Hoe dan ook, als er een Badoo profiel bestaat met jouw naam, foto en gegevens en jij hebt zelf hiervan geen inloggegevens dan is dit natuurlijk erg vervelend.

Jarenlang was het erg lastig om hier vanaf te komen omdat Badoo niet meewerkte aan verwijderverzoeken. Maar inmiddels hebben ze een pagina aangemaakt waarop je kan aangeven dat je profiel uit de Google zoekresultaten verwijderd moet worden, ook als je geen wachtwoord hebt.

Je profiel verwijderen via de speciale Badoo verwijder pagina

Kom je niet van je Badoo account af via een van de bovenstaande manieren en levert de helpdesk ook niets op? Vul dat het formulier op de volgende pagina in om je profiel uit Google te verwijderen: https://badoo.com/google-removal.phtml

Volg de instructies op de pagina.

Verwijderen via Google

Mocht je account na 14 dagen nog steeds te vinden zijn in Google, dan kan je ook direct bij Google een verzoek tot verwijdering indienen.

Ga hiervoor naar: https://support.google.com/websearch/troubleshooter/3111061 en volg de instructies op de pagina.

Alternatieven

Op zoek naar een alternatief?

Bekijk onze datingsite vergelijker.

Geschreven door Onno de Boer
Dating coach en ervaringsdeskundige Onno onderwerpt voor DatingGuru.nl datingsites aan een kritische blik. Ook deelt hij hier zijn eigen hoogtepunten en dieptepunten met online dating.

Deel dit artikel

Send this to a friend