Badoo verwijderen

Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je Badoo account opzeggen

Badoo verwijderen is in de meeste gevallen niet moeilijk. Als je zelf je een account hebt gemaakt en je hebt nog toegang, dan kan je in vijf simpele stappen je profiel wissen.

Hoe je een ongewenst profiel kunt verwijderen dat je zelf niet hebt aangemaakt of waar je geen toegang meer tot hebt lees je aan het eind van dit artikel.

Let op: De Badoo app van je telefoon verwijderen is niet hetzelfde als je Badoo account verwijderen. Als je de app van je telefoon verwijderd blijft je account bestaan. Als je later de app opnieuw installeert kan je weer inloggen bij je Badoo profiel.
In dit artikel lees je hoe je het complete Badoo profiel kunt verwijderen, zodat je niet meer zichtbaar bent op Badoo.

Verwijderen via de computer

Je Badoo profiel opzeggen gaat zo:

 1. Log in bij Badoo, via https://badoo.com. Je vindt de inloglink rechtsboven op de pagina.Badoo profiel verwijderen
 2. Nadat je bent ingelogd klik je op je profielnaam. Klik hierna op het tandwieltje () om bij je instellingen te komen.
 3. Scroll naar beneden tot de optie ‘Account verwijderen‘. Klik hierop.
 4. Nu verschijnt er een popup met een paar opties. Kies de optie ‘Je account verwijderen‘ en klik vervolgens op ‘Verder‘ (onder de grote blauwe knop). Badoo account verwijderen
 5. Tijdens de laatste stap moet je bevestigen dat je echt wilt opzeggen. Omdat Badoo natuurlijk geen gebruikers wil verliezen proberen ze je om te kopen door je 3 dagen gratis Superkrachten te geven als je nu annuleert. Even ervan uitgaand dat je daadwerkelijk je account wilt opzeggen moet je bij deze stap wederom niet op de grote blauwe knop klikken, maar op het linkje daaronder met de tekst ‘Je account verwijderen’. Badoo verwijderen

Great success. Je hebt je profiel nu gewist. Krijg je spijt, dan kan je binnen 30 dagen je account laten herstellen. Mocht je dit willen, neem dan contact op met de helpdesk. Na deze 30 dagen is je profiel definitief verwijderd.

Als je een Badoo app op je telefoon had staan kan je deze via iTunes of Google Play deïnstalleren.

Verwijderen via de app op je telefoon

Je kunt Badoo ook verwijderen vanuit de app op je telefoon. Volg hiervoor de volgende stappen:

 1. Open de Badoo app en klik op het menu icoontje.
 2. Klik op het tandwieltje naast je profielfoto.
 3. Nu ben je in de instellingen terechtgekomen. Scroll naar beneden totdat je de optie ‘Account’ ziet. Klik hierop.
 4. Nu krijg je een aantal opties te zien. Om je account volledig te wissen kies je de onderste optie met de tekst ‘Account verwijderen’. Badoo account verwijderen vanuit de app
 5.  Nu begint Badoo tegen te stribbelen. Laat je niet afleiden en kies nogmaals voor ‘Account verwijderen’ en klik op verder.
 6. Je bent er bijna, Badoo gaat je nu proberen om te kopen met gratis Superkrachten. Negeer dit en klik helemaal onderaan op de link ‘Nee, verwijder mijn account’.
 7. In de laatste stap moet je een reden opgeven (kies er een die je leuk vindt) en klik nogmaals op ‘Account verwijderen’.

Als je deze stappen doorlopen hebt, is je Badoo account verwijderd. Net als wanneer je je profiel wist via de computer geldt ook hier dat je account binnen 30 dagen hersteld kan worden, mocht je dit willen. Na deze 30 dagen is je account definitief weg.

Tot slot kan je nog de app van je telefoon verwijderen, want die heb je niet meer nodig. Doe dit via iTunes of Google Play, of op de manier die je gewend bent om apps van je telefoon te verwijderen.

Ongewenst Badoo account verwijderen

Het komt ook voor dat mensen een account bij Badoo hebben dat ze niet zelf hebben aangemaakt. Of Badoo informatie van Facebookprofielen heeft geschraapt en hier eigen profielen mee heeft aangemaakt of dat mensen zonder te weten een account hebben aangemaakt omdat ze bijvoorbeeld op een spam mailtje van Badoo hebben geklikt is niet helemaal duidelijk.

Hoe dan ook, als er een Badoo profiel bestaat met jouw naam, foto en gegevens en jij hebt zelf hiervan geen inloggegevens dan is dit natuurlijk erg vervelend. Jarenlang was het erg lastig om hier vanaf te komen omdat Badoo niet meewerkte aan verwijderverzoeken. Maar inmiddels hebben ze een pagina aangemaakt waarop je kan aangeven dat je profiel uit de Google zoekresultaten verwijderd moet worden.

Badoo verwijderen via hun eigen speciale verwijder pagina

Kom je niet van Badoo af via een van de bovenstaande manieren en levert de helpdesk ook niets op? Vul dat het formulier op de volgende pagina in om je profiel uit Google te verwijderen: https://badoo.com/google-removal.phtml

Volg de instructies op de pagina.

Badoo verwijderen via Google

Mocht je account na 14 dagen nog steeds te vinden zijn in Google, dan kan je ook direct bij Google een verzoek tot verwijdering indienen.

Ga hiervoor naar: https://support.google.com/websearch/troubleshooter/3111061 en volg de instructies op de pagina.

Alternatieven

Op zoek naar een alternatief?

Bekijk onze datingsite vergelijker.