Tinder Gold

Tinder Gold: Wat is Tinder Gold en hoe werkt het?

Wat is Tinder Gold nou weer, zal menig Tinderaar denken bij het horen van de naam van weer een nieuwe Tinder add-on.

Welnu, lees snel verder en ontdek wat Tinder Gold is, wat de voordelen van Tinder Gold zijn boven Tinder Plus en of je het überhaupt nodig hebt.

Wat is Tinder Gold?

Tinder Gold is een betaalde dienst van Tinder waarmee je extra functies aan Tinder toevoegt.

De belangrijkste functie van Tinder Gold is de mogelijkheid om te zien of iemand jou leuk vindt, voordat je hem of haar naar links of naar rechts swipet. Deze functie heet heel toepasselijk de “Likes You” functie.

Daarnaast krijg je de functies die ook in Tinder Plus aanwezig zijn. Dit zijn Passport, Rewind, Unlimited Likes, vijf Super Likes per dag, Boost en de mogelijkheid om je profiel aan te passen.

Met Unlimited Likes kan je zoveel likes per dag uitdelen als je wil. De hoeveelheid vlees op de vinger waar je mee swipet is de limit zeg maar.

Met Passport kan je je locatie aanpassen, zodat je in een andere vijver kunt vissen. Met Rewind kan je iemand die je per ongeluk hebt weggeveegd terughalen. En met Super Likes kan je jezelf in de picture spelen bij iemand die je erg leuk vindt.

Actie bij Pepper

Wat is het verschil tussen Tinder Plus en Tinder Gold?

Tinder Gold is Tinder Plus met Cupido als sidekick. Als je een Gold accountje hebt krijg je toegang tot de Likes You-functie. Hiermee krijg je een apart overzicht van personen die jou al hebben geliket. Je hebt hiermee de matches dus letterlijk voor het uitkiezen. Scheelt tijd + egoboost = gold.

Verschil tussen Tinder Plus en Tinder Gold

Hoe werkt Tinder Gold?

Op de afbeelding hieronder zie je hoe je kan zien welke potentiële matches je hebt.

Hoe werkt Tinder Gold

  1. Bovenaan je lijst met matches zie je een gouden cirkel met een gouden hartje. Het getal dat hierbij staat geeft aan hoeveel personen hebben aangegeven dat ze jou leuk vinden.
  2. Klik op de gouden cirkel om in het overzicht te komen van personen die jou leuk vinden, dit is het zogenaamde Likes You scherm. Hier kan je deze personen auto-matchen (-wat een leven-), of gewoon handmatig één voor één. Je kan ze natuurlijk ook wegswipen als de interesse niet wederzijds is. Tot slot kan je ook doorklikken op iemand om zijn of haar profiel beter te bekijken voordat je een keuze maakt.
  3. In het profiel van een potentiële match kan je meer over hem of haar te weten komen. Het innerlijk wil tenslotte ook wat.
  4. Als je tijdens het swipen een profiel tegenkomt met een gouden hartje achter de naam, dan weet je dat deze persoon jou al heeft gezien en je leuk heeft gevonden.

Zoals je ziet geeft Tinder Gold je een behoorlijk voordeel. Je hoeft niet in spanning te zitten of degene die jij leuk vindt jou misschien ook leuk vind. En het kost je veel minder tijd omdat je je kunt beperken tot personen die al hebben aangegeven jou wel te zien zitten. Tegelijkertijd neemt dit misschien ook wel een beetje van de charme van het spelletje weg. Maar dit moet eenieder natuurlijk voor zichzelf beslissen.

Wat kost Tinder Gold?

Dit is misschien nog wel de lastigste vraag over Tinder Gold om te beantwoorden. Tinder heeft een notoir onduidelijk prijzen beleid. Of liever gezegd de prijzen variëren op basis van onder meer leeftijd en de duur van het abonnement dat je aangaat. 1 maand is duurder dan wanneer je in één keer voor 6 maanden gaat. Ook doen ze regelmatig experimenten met de prijs.

Om er toch een labeltje op te plakken moet je denken aan een bedrag van om en nabij de €16,- per maand. Of, als je al een Tinder Plus abonnement had een Euro of 3 bovenop de kosten van Tinder Plus.

Al draagt de aap een gouden ring…

Is goud teveel bling bling voor jouw smaak?

Gerelateerde artikelen