Zoek jij een Vreemdgaan App? Dit zijn de beste opties

Dit zijn de beste vreemdgaan apps voor gebonden mensen of singles die op zoek zijn naar buitenechtelijke affaires:

Top 4 Apps voor Vreemdgaan

Second Love

Second Love

Second Love is een van de bekendste datingsites voor online vreemdgaan, dankzij de veelbesproken reclame campagnes die ze voeren. Zoals je uit de naam al kunt opmaken: Second Love is een vreemdgaan datingsite voor gebonden mensen die iemand voor erbij zoeken. (En voor singles die graag willen daten met iemand die in een relatie zit.)

Bezoek Second Love

Secretflirt

SecretFlirt (SF.Dating)

Secretflirt is een datingsite waar je terecht kunt voor het vinden van een geheime date. Hoewel de site zich niet specifiek richt op vreemdgaan, zijn hier zowel gebonden als ongebonden mensen actief. Secreftflirt is een zeer populaire datingsite voor iedereen die een spannende date zoekt in welke vorm dan ook.

Bezoek Secretflirt

Ashley Madison

Ashley Madison

Ashley Madison is een van de grote internationale vreemdgaan datingsites die zich wereldwijd richt op getrouwde mannen en getrouwde vrouwen die op zoek zijn naar een buitenechtelijke affaire. Hun slogan “Life is short, have an affair” vat goed samen wat het doel is van de leden van deze date site.

Bezoek Ashley Madison

Victoria Milan

Victoria Milan

Ook Victoria Milan is een internationale vreemdgaan dating site. Je kunt hier in contact komen met (andere) getrouwde mensen voor een spannende flirt of geheime relatie. Hun veelzeggende slogan luidt: “herleef de passie – begin een affaire”.

Bezoek Victoria Milan

Hoe kies je de beste vreemdgaan app?

Wat de beste app is voor mensen die willen vreemdgaan, is -net als met alle dating apps en datingsites- een persoonlijke keuze. Iedereen heeft verschillende behoeftes en verwachtingen.

Gelukkig bieden alle vreemdgaan apps de mogelijkheid om een gratis account aan te maken. We raden je aan om dit bij elke vreemdgaan app of site te doen die je aanspreekt.

Met een gratis account kan je de functionaliteiten van de app of site bekijken, en krijg je een indruk van de andere leden die op zoek zijn naar een spannende affaire.

Om je te helpen met je keuze volgen hier een aantal punten die je kunt overwegen bij het kiezen van een app of site als je wilt vreemdgaan.

Vreemdgaan app keuze hulp

Gratis of betaald lidmaatschap?

Dit is niet echt een keuze. Als je echt op zoek wilt naar een buitenechtelijke relatie of spannende date zal je voor een betaald account moeten gaan.

De gratis accounts zijn nuttig om een eerste indruk te krijgen van de dating app of site, maar je kunt hiermee geen contact leggen met andere gebruikers. Berichten versturen en volledige profielen bekijken kan alleen met een betaald lidmaatschap.

Er zijn wel gratis sites of apps zoals Tinder die je kunt gebruiken voor het leren kennen van nieuwe mannen en vrouwen, maar hier komt een meer algemeen publiek. Niet iedereen zal het waarderen als blijkt dat jij getrouwd bent en je ‘alleen’ op zoek bent naar een tweede liefde. Dit probleem heb je bij een echte vreemdgaan app niet.

Nederlands of internationaal?

Wil je ondeugend daten of een discrete relatie vinden binnen Nederland? Dan kan je alle in Nederland actieve dating apps kiezen.

Maar wil je jouw huidige relatie absoluut niet in gevaar brengen en zoek je een minnaar of minnares die ver weg woont, dan kan je beter een van de internationale dating apps voor vreemdgaan kiezen.

Hiermee leg je discreet contact met nieuwe mensen die je vervolgens kunt ontmoeten tijdens een vakantie of zakenreis.

Dating app of datingsite?

Of je kiest voor een dating app of een dating site, maakt in principe niet heel veel uit. Beide opties bieden doorgaans dezelfde functionaliteiten.

Een groot voordeel van vreemdgaan via een datingsite is dat je dit makkelijker verborgen kunt houden voor je partner: Een dating app moet je installeren op je telefoon. Het icoontje kan je verraden als partner op een verkeerd moment een blik op jouw scherm werpt.

Bij een datingsite kan je inloggen via het incognito venster van je browser. Zodra je dit afsluit is er geen spoor meer terug te vinden op jouw telefoon.

Betrouwbaarheid

Discretie is uiteraard erg belangrijk bij een vreemdgaan app of site. De beste vreemdgaan apps bieden dan ook de mogelijkheid om je profiel gedeeltelijk af te schermen. Zo kan je bijvoorbeeld foto’s alleen vrijgeven als iemand hierom vraagt en hoef je niet je echte naam te gebruiken.

Ook wil je uiteraard een app of site waarop je alleen echte profielen tegenkomt die handmatig gecontroleerd zijn. Zo hoef je je bij het online flirten geen zorgen te maken over fakers met andere bedoelingen. Zeker bij anonieme profielen is het erg prettig als je weet dat de dating app dat er achter dit anonieme profiel een echt persoon zit.

Alternatieven

Er zijn niet alleen datingsites die zich richten op mensen die discrete contacten zoeken naast een bestaande relatie, maar ook sites en app voor bijvoorbeeld getrouwde stellen die iemand voor erbij zoeken. Of sites voor het vinden van casual dates tussen twee of meer singles. Of sites voor swinger dating. Of hookup apps, waar je op zoek kunt naar een friends with benefits relatie.

Bekijk voor het volledige aanbod het overzicht met sexdating sites.

Deel dit artikel

Send this to a friend