Vibe Dating App

Vibe, meer dan een swipe.

Iedereen wil die ene speciale persoon ontmoeten, maar met een bevolking van meer dan 7 miljard mensen, in combinatie met lange werkdagen, is het niet altijd zo gemakkelijk – daarom helpt de nieuwe dating app Vibe je een handje.

In deze Vibe review lees je alles over deze hippe nieuwe dating app.

Wat is Vibe?

Vibe is een gloednieuwe en spannende plek om elkaar te ontmoeten, contact te maken, kort te chatten en vooral om elkaar snel te ontmoeten op een coole date locatie. Minder tijd in de app, meer tijd voor exclusieve date-ervaringen.

Hoe werkt Vibe?

Bij Vibe is gedachteloos (en radeloos) door blijven swipen verleden tijd. Met een speciaal op maat gemaakt algoritme geeft Vibe je de kans om mensen te ontmoeten op basis van jouw interesses en voorkeuren.

Als er een match is, stelt de app unieke datespots bij jou in de buurt voor, zodat je direct een datevoorstel kunt doen.

Niels van der Schoot, oprichter van Vibe: “Door onze unieke matchmaking-technologie, is de kans op een match bij Vibe groter dan bij andere dating apps, daarbij heb je tenminste nog iets leuks gedaan als de match niet voldoende was voor een vervolg.”

Speciaal algoritme voor matches

Swipen en matchen op basis van een algoritme kennen we van andere dating apps en datingsites, maar Vibe heeft het matchingalgoritme verheven tot de kern van haar app:

Je plant een date in op basis van de voorgestelde matches, pas daarna kan je met elkaar chatten.

Urenlang swipen door profielen is er dus niet meer bij, en hetzelfde geldt voor eindeloos berichtjes sturen zonder dat het ergens toe leidt.

Vibe Matches en matchscores

Bij de matches die je te zien krijgt zie je ook een zogenaamde match-score: deze score geeft aan hoe goed jullie bij elkaar passen volgens het algoritme.

Matches met de hoogste score krijg je als eerste te zien, lekker efficiënt.

Minder app, meer dates

Met het niet chatten maar daten concept brengt Vibe online dating en offline dating met elkaar samen:

Het grote nadeel van ouderwets offline op zoek gaan naar een partner is natuurlijk dat je maar moet hopen dat je iemand tegenkomt ergens. Dat probleem wordt verholpen door het Vibe algoritme dat je voorziet van potentiële partners die bij je passen.

Een nadeel van online daten is dat het wat afstandelijk of kunstmatig aan kan voelen. Dat probleem wordt opgelost omdat het eerste contact bij een Vibe date echt plaats vindt op het moment dat jullie elkaar ontmoeten. Net zoals wanneer je iemand “in het wild” zou tegenkomen.

Locatievoorstellen voor dates

In een paar klikken naar een date.

De Vibe app helpt je bij het vinden van de perfecte date spot, en doet suggesties op basis van je locatie:

  1. Je hebt een match in de app
  2. Je geeft aan wel een date te willen, en je match doet dat ook
  3. Jullie krijgen een voorstel voor een locatie

Simpeler kan het bijna niet!

Invite only

Vibe is een matchmaking service voor gelijkgestemde mensen waarbij veiligheid en kwaliteit belangrijk is. Om deze reden heb je een invite nodig van een member of meld je aan en wordt geaccepteerd door het member committee!

Doelgroep

Vibe richt zich op singles die een serieuze relatie zoeken. Ben je op zoek naar iets korts voor de fun? Lees dan hier wat de beste hookup apps zijn.

Kosten

De kosten voor een betaald lidmaatschap zijn als volgt:

1 week: €9,99Incl. 1 date credit
1 maand: €19.99Incl. 3 date credits
3 maanden: €59,99Incl. 9 date credits
6 maanden: €99Incl. 20 date credits
12 maanden: €199Incl. 50 date credits

Ben je door je date credits heen, dan kan je die los bijkopen:

1 credit:€7.50
10 credits:€60
25 credits:€125

Vibe Proberen?

Je kunt de app downloaden in Google Play en de Apple Appstore.

Of bekijk eerst het overzicht met de beste dating apps.

Deel dit artikel

Send this to a friend