Tinder Super Like

Tinder Super Like – Wat is het en hoe werkt het?

Wie gebruik maakt van Tinder zal de frustratie wel bekend voorkomen: je hebt iemand gezien die je heel leuk vindt maar je krijgt geen match.

Niks aan te doen?

Gelukkig wel, want speciaal voor deze situatie is de Tinder Super Like in het leven geroepen.

In dit artikel gaan we kijken hoe je de Super Like kunt gebruiken.

Wat is een Super Like?

Met een Super Like kan je iemand laten weten wat je voor hem of haar voelt, zonder dat de ander jou ook een like heeft gegeven.

Je kan iemand een Super Like geven door omhoog te swipen op je scherm of te klikken op het blauwe sterretje.

Als je crush zijn of haar Tinder app weer opent zal jouw profiel tussen de andere profielen getoond worden met de vermelding dat jij hem of haar een super like hebt gegeven. Hierdoor val je extra op.

Super Like geven en krijgen op Tinder
Geef een Super Like door omhoog te swipen of op het blauwe sterretje te klikken. En wie weet heb jij straks een match šŸ™‚ Geen garanties. Maar statistisch gezien heb je een grotere kans hierop.

Dit lijkt misschien wat opdringerig, maar toch werkt het wel. Want bedenk: hoe vaak swipe je zelf niet achteloos door profielen heen zonder er echt goed naar te kijken?

Het kan dus heel goed zijn dat die leuke ander jou gewoon niet heeft gezien. Bovendien is het natuurlijk een leuk compliment om te krijgen, dus zelfs als er eerst misschien sprake was van twijfel, kan dit nu omslaan in nieuwsgierigheid.

Ook de statistieken tonen de effectiviteit van een Super Like aan. Chats die gestart zijn naar aanleiding van een super like duren gemiddeld 70% langer! En het geven van een Super Like verhoogt de kans op een match!

Ben je bekend met Happn, dan kan je de Tinder Super Like een beetje vergelijken met de Happn Charm.

Goed om te weten over de Super Like

Heb je bovenstaande gelezen en zie je in gedachten de matches met je droompartners al binnenstromen? Wacht dan heel even. Bedenkt namelijk goed wat je met je Super Like doet. Als je gebruik maakt van de basisversie van Tinder, dus je hebt gewoon de app geĆÆnstalleerd zonder te betalen, dan heb je maar 1 super like per dag!

Zet deze Super Like dus verstandig in!

Vind je dit maar karig en wil je meer super likes uitdelen omdat je extra veel matches wil (of omdat je gewoon heel aardig bent *kuch*), dan zul je je portemonnee moeten trekken. Bij aanschaf van een Tinder Plus of Tinder Gold abonnement heb je 5 super likes per dag.

Is dat niet genoeg? (Really?) Of wil je gewoon meer Super Likes met de gratis versie van Tinder, dan kan je ook losse Super Likes pakketten kopen:

  • Tik op je profielpictogram boven in je scherm
  • Ga naar ‘Instellingen’
  • Ga naar ‘Ontvang meer Super Likes’

Hoe kan je zien of je een Super Like hebt gekregen?

Lindsey heeft jou een Super Like gegeven. Dit herken je aan de blauwe balk met ster.

Je kan zien wie jou een Super Like heeft gegeven omdat het profiel van de gever tijdens het swipen door de profielen getoond wordt met onderaan een blauwe balk met ster.

Als je notificaties van de Tinder app aan hebt staan dan ontvang je ook een notificatie op het moment dat je een Super Like hebt gekregen. Klik op de notificatie om de app te openen en swipe door een paar profielen heen totdat je het profiel met de blauwe balk en ster tegenkomt.

Heb je de notificaties van Tinder uitgezet, dan krijg je geen melding bij ontvangst van een Super Like. Maar vrees niet, ook zonder notificaties kun je de Super Likes bekijken. Je komt het profiel van de gever vanzelf tegen tijdens het swipen, zodat je kan zien wie jou een Tinder Super Like heeft gegeven.

Als je Tinder Gold hebt kan je gebruik maken van de Likes You functie waarbij je een overzicht te zien krijgt van iedereen die jou leuk vindt.

Super Datingsite?

Geen zin in Tinder Super Likes?

  • Kijk dan ook eens als alternatief naar een datingsite.

Gerelateerde artikelen