De 7 Beste Hookup Apps van 2024

Hieronder vind je een overzicht met de beste hookup apps voor het vinden van een spannende date.

Top 7 Hookup Dating Apps

Novamora

Novamora

Van alle hookup apps is Novamora wat ons betreft een van de besten. Technisch gezien is Novamora geen app, maar een mobiele website die alles doet wat je nodig hebt voor het vinden van spannende dates zonder sporen achter te laten op je telefoon.

Bezoek Novamora

SF.Dating

SecretFlirt (SFDating) een van de populairste apps for hookups

SF.Dating (Secretflirt) is een zeer populaire datingsite voor alle andere dating vormen: voor een serieuze relatie ben je hier niet (per se) aan het juiste adres. Maar potentiële partners voor een spannende avond of affaire zal je hier zeker vinden.

Bezoek Secretflirt

Second Love

Second Love

Second Love brengt gebonden mensen in contact met singles voor vrijblijvende ontmoetingen. Niemand is hier op zoek naar een vaste relatie, integendeel. Het draait hier om het vinden van de spanning van een clandestiene vluchtige ontmoeting.

Bezoek Second Love

RegioSexContact

Regiosexcontact

De naam van de volgende hookup app laat weinig aan de verbeelding over. RegioSexContact doet precies wat je denkt dat het doet: mensen met elkaar in contact brengen voor een leuke hookup. En dan het liefst nog mensen die bij elkaar in de buurt wonen zodat je niet het halve land hoeft af te reizen.

Bezoek RegioSexContact

Sexmeeting

Sexmeeting

Op Sexmeeting.nl vind je avontuurlijke mensen op zoek naar opwindende ontmoetingen! Met uitgebreide profielen, een slimme Matchmaker en 100% geverifieerde gebruikers, is écht contact zo gelegd. Geen verborgen bedoelingen, alleen echte connecties. En voor het regelen van een Hook-Up? Gewoon via de chatbox!

Bezoek Sexmeeting

Tinder

Tinder

Hoewel Tinder niet specifiek een hookup app is, wordt het wel vaak zo gebruikt. Je kunt hier absoluut terecht voor het vinden van serieuze relaties, maar een groot deel van de gebruikers hoopt er vooral een leuke avond uit te slaan.

Grindr

Grindr is een dating app voor gay mannen

Grindr is hét platform voor gay hookups. Als gay man kan je hier heel gericht op zoek naar iemand die aan jouw fantasieën voldoet voor een lang leve de lol date.

Lees meer over Grindr.

Zo vindt je snel een hookup date

  1. Schrijf je in bij een van de hierboven genoemde hookup apps. De meeste apps hebben een gratis proefperiode of proefversie zodat je vrijblijvend kunt kijken of de app of site bevalt.
  2. Met de gratis proefversies kan je meestal profielen bekijken, maar gratis leden kunnen doorgaans geen contact opnemen.
  3. Heb je profielen gezien die je wel zou willen leren kennen? Switch dan naar een betaald account en je kunt het gesprek starten.
  4. Is er een klik, dan kan je afspreken.

Omdat iedereen met hetzelfde doel op deze sexdating apps zit, is een date vaak snel geregeld.

De hook-up dating is tegenwoordig een geaccepteerde stijl van menselijk contact geworden. Het verlangen naar seks zonder verplichtingen is altijd een ding geweest, maar tegenwoordig rust hier veel minder taboe op dan het was toen je ouders aan het daten waren.

Internetdating heeft het vinden van een partner voor een zogenaamde casual date makkelijk gemaakt. Voor alle voorkeuren in de liefde bestaat er wel een specifieke dating app of dating site, zo ook voor casual dating.

Ben je op zoek naar een one night stand, een fling of een friend with benefits relatie? Heb je zin in een wapdate? Geen probleem, maak in je profiel duidelijk wat je precies wilt en binnen no time heb je een match.

Veiligheid een hookup dates

Net als bij alle vormen van dating is veiligheid bij hook-ups een thema waar je aandacht aan moet besteden. Datingsites en apps doen er alles aan om nepprofielen te weren, maar je weet nooit helemaal zeker met wie je afspreekt.

Om te zorgen dat je veilig blijft hebben we een aantal tips voor je verzameld.

Bij hookup dates moet je uiteraard ook denken aan je gezondheid en zorgen dat je condooms bij je hebt!

Deel dit artikel

Send this to a friend