3 dagen gratis

50liefde actie: 3 dagen gratis dating

50liefde.nl, de datingsite voor singles van 50+ die op zoek zijn naar een serieuze relatie heeft een actie! Om van de 50liefde actie gebruik te maken schrijft u zich nu in en ontvangt u 3 dagen gratis toegang tot het volledige lidmaatschap. Een mooie manier om kosteloos 50liefde uit te proberen! De actie is geldig tot 31 januari 2017.

Let op: deze actie is afgelopen.

Klik op de afbeelding hierom om een gratis profiel aan te maken en gebruik te maken van de 3 dagen gratis actie:

50liefde actie - 3 dagen gratis

50liefde.nl in het kort

Als u nog niet bekend bent met 50liefde.nl dan volgt hier een korte beschrijving.

Op 50liefde.nl vindt u singles van 50 jaar of ouder, die op zoek zijn naar een partner. De profielen van de leden worden handmatig gecontroleerd zodat de kwaliteit van het aanbod gewaarborgd wordt en nep profielen worden verwijderd.

Als u een gratis profiel heeft aangemaakt kunt u andere profielen en door het 50liefde.nl voorgestelde profielen (matches) bekijken. Zit hier iemand tussen die uw aandacht trekt dan kunt u een glimlach versturen.

Met een betaald profiel kunt u berichten uitwisselen met de andere leden en gericht zoeken op basis van voorkeuren. Een gratis profiel is een goede manier om een eerste indruk te krijgen van 50liefde.nl, maar als u daadwerkelijk contact wilt leggen zult u een betaald (premium) profiel moeten nemen.

Naast het datinggedeelte heeft 50liefde ook een blog met artikelen over online dating. Hier vind u alles wat u moet weten om het meeste uit uw datingavontuur te halen.

50liefde actie: 3 dagen gratis premium profiel

Met de huidige 50liefde actie kunt u 3 dagen gratis gebruik maken van een premium profiel. Daarmee kunt u dus alle functionaliteiten van de site uitproberen en wie weet zelfs al een eerste contact leggen.

De actie is geldig tot 31 januari 2017.

Wilt u gebruik maken van de 50liefde actie, schrijf u dan nu in voor 3 dagen gratis.